PR CUAET
-
школа бесплатно, а ребенку надо где-то жить и что-то есть
-
А що загружати в документ про підтверждення фінансової підтримки? Школа ж безкоштовна поки що.
-
Скажіть чи цифрове фото для анкети на ворк перміт там фото має бути з розпущеним волоссям чи не має значення?
-
Дякую 🙏
-
на ці питання в мене відповідь ні
-
Ні. Це в Україні або в Європі ДП Документ.
-
Здравствуйте ,кто знает все такой ответ получажт или нет, что делать в этом случае ? Обьясните пж кто зеает
-
Скажіть чи цифрове фото для анкети на ворк перміт там фото має бути з розпущеним волоссям чи не має значення?
-
Приношу вибачення, ви праві. Я мав це на увазі але не вірно висловився. Заплутався
-
Пост-секондарі - це коледж та університет. Секондарі - це середня школа (по 12 клас включно)
-
Post secondary це після закінчення школи
-
🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 ЗА ЯКІ ПОРУШЕННЯ МОЖНА ВТРАТИТИ ЧИ НЕ ОТРИМАТИ PR НЕ ЗАБУДЬТЕ ПІДПИСАТИСЯ ТА ПОСТАВИТИ ВПОДОБАЙКУ ❤️❤️❤️ youtu.be/8LmA5I49XnU?si=BUf4YFqshun4RMbP
-
При чому тут ШІ. Ви думаєте, що в Канаді немає посади гірничого інженера чи нафтового інженера? Це було на писано до коментаря, що в Канаді немає просто інженерів, а є png . Це не так. Є EIT , є engineer і є png engineer
-
Дівчулі, всім привіт) Виїзжаю завтра з України, приймаю замовлення на Ozempic, Mounjaro та аналоги) БАДИ Також можу: ЛІКИ, продукти , косметику, та препарати для косметології (ботокс, філери та тощо) Також роблю процедури (губки і тд) ❤️
-
Reported Валерія 🌸 Черненко [1856665830] to admins.
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
EIT це не інженер без ліцензії.
-
чи звертають увагу в консульстві на адресу з резерву? чи повинна вона бути така сама як вказується в анкеті на паспорт?
-
До речі, і у 18, і в 19 років ще можуть вчитися люди в секондарі скул (наприклад, 13 клас, якщо не добрали кредитів, або ж освітні центри для дорослих, де вони можуть отримати high school diploma)
12 Jan 2024, 17:45
438928/467027
5 minutes ago