PR CUAET
-
В процессе заявки на продолжение воркпермита Family Information form 5707. Нужно ли ее заполнять? Если да, как поставить подпись (поле почему-то нерабочее, не дает ввести инициалы)
-
Привіт , скажіть будь-ласка у мене паспорт до 2027 і ворк перміт теж до 2027 , мені радили подати зараз знову на ворк перміт і я не розумію як вони мені його продовжують якшо я все закінчується в одному році а новий паспорт ще не робила ? Буду вдячна за відповідь
-
Я маю другу групу інвалідності і посвідчення про це. Коли я робила собі закордонний паспорт в Україні, то мала пільги для сплати. Дуже цікаво, чі це працює в Канаді в нашому консульстві в Оттаві. Може хтось знає? Поділиться досвідом, будь ласка.
-
Скоріш за все так і є. Як воно повинно було б працювати - система бачить, що ти надмірно часто оновлюєш сайт і відповідно тебе блокувати на деякий час. Але нажаль/нарадість поки воно так не працює і дозволяє тобі хоч кожні 30 секунд перевіряти слоти. Я робив це на свій страх і ризик, але в ніякому разі не закликаю вас це робити.
-
Хто має контакти імміграційного консультанта Манітоба? Шукаємо консультанта з яким ми пройдемся по вже заповненій заявці на ПР для уточнення деталей.
-
Підкажіть будь ласка, якщо подаватися на продовження Visitor Record для дитини (у неї залишився лише один рік дії паспорту), чи не продовжать його по терміну дії Work Permit батьків (щойно отримали нові і маємо кілька років)???
-
Навіть у Biometrics Validity Letter, який надсилався після здачі біометрії на візу CUAET, про це було зазначено. Вона залишається чинною 10 років, але виключно для temporary resident applications. У свою чергу, для permanent resident applications буде необхідно надавати біометричну інформацію, незважаючи на подання в межах зазначеного 10-ти річного періоду часу
-
🥰🤣😇😉😊🤣🤣 🥹🤣🙂😀🙂😄🤣😀😊 😃😀🙂☺️ Думаю, вам сподобається, наскільки простим може бути щоденний банкінг із Simplii Financial™. Використай мій лінк і отримай винагороду 300$, відкривши та використовуючи відповідний рахунок у Simplii™. 🔗 Відкрити рахунок blue.mbsy.co/6QVH2z