PR CUAET
-
Дякую.
-
Не знаю чи ця гілка якщо ні то скажіть. Всім Привіт! Таке питання, чи може в когось подібна ситуація. Ми подалися на PR возєднання сімʼї але ще маємо запас часу по Work Permit. Так як зараз розглядають PR довго, чи варто подаватися на продовження Work Permit щоб мати трохи більше часу поки буде розглядатися мій PR. Дякую.
-
У мене, при продовженні паспорту, адресу на Резерв+ не перевіряли, або це не суттєво.
-
Наскільки мені відомо в Торонто краще мати з собою. Там не завжди працює фотоапарат. В Оттаві фото робили на місті. Розмір такий, щоб при скануванні була висока якість.
-
Фото треба 10х15 см, розмір такий як раніше в фотоальбоми вставляли. В Staples треба просити фото в електронному варіанті ( наприклад фото для пр підійде) і потім самостійно в автоматі роздрукувати ( розмір 4 на 6 інчі). А також в London Drugs. Там і фотографують і роздрукують ( говоріть їм в інчах 4х6, бо см вони не розуміють). Там же і діджітал фото можна роздрукувати.
-
Кто имеет ссылочку на продление визы после получения wp
-
Є внутрішній паспорт в переліку документів edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv Також батькі подавались там на паспорт і внутрішній паспорт і код питали
-
Я подавала на паспорт дитині в грудні, в мене забрали копію мого внутрішнього паспорта і кода. Оригінал не питали.