PR CUAET
-
Наскільки мені відомо в Торонто краще мати з собою. Там не завжди працює фотоапарат. В Оттаві фото робили на місті. Розмір такий, щоб при скануванні була висока якість.
-
Фото треба 10х15 см, розмір такий як раніше в фотоальбоми вставляли. В Staples треба просити фото в електронному варіанті ( наприклад фото для пр підійде) і потім самостійно в автоматі роздрукувати ( розмір 4 на 6 інчі). А також в London Drugs. Там і фотографують і роздрукують ( говоріть їм в інчах 4х6, бо см вони не розуміють). Там же і діджітал фото можна роздрукувати.
-
Кто имеет ссылочку на продление визы после получения wp
-
Є внутрішній паспорт в переліку документів edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv Також батькі подавались там на паспорт і внутрішній паспорт і код питали
-
Я подавала на паспорт дитині в грудні, в мене забрали копію мого внутрішнього паспорта і кода. Оригінал не питали.
-
Вопрос, может странный. А для чего вы все делаете p.eng? Интересуюсь так как сама работаю в construction. На этапе в переходы в PM. Сама в Украине была civil engineer. Тут работаю в mechanical. И просто не понимаю ,для чего тратить время и деньги? Если зарплата у PM в среднем выше ,чем у инженера проекта ?
-
Вітаю .пенсію за віком можна отримати лише після 10 років трудового стажу ,але є можливість зарахувати стаж до тієї країни, де ви будете отримувати пенсію згідно угоді про соціальне забезпечення між Канадою та вашою майбутньою країною .
-
Хто отримав FD останнім часом, які місяці подачі?
-
Візітор для дітей не обов'язково подавати зараз до 31 березня. Отримайте новий паспорт і тоді зможете продовжити дитині візітор згідно вашого ворк перміту