PR CUAET
-
Прийшло одразу після того,як отримала слот
-
🔺♦️🔺🔺♦️🔺 Едмонтон 24 лютого 2025 року виповнюється три роки повномасштабного вторгнення росії в Україну Приєднуйтесь до мітингу, щоб разом в єдності закликати світ до дії Зверніть увагу: цьогорічний мітинг проходитиме в приміщенні для забезпечення безпеки через можливі екстремальні морози. Програма включатиме молитву на честь загиблих військових та вшанування невинних цивільних життів Деталі заходу: Дата: понеділок, 24 лютого 2025 року Час: двері відкриваються о 18:30; початок о 19:00 Місце проведення: Частина 1: Українська католицька церква святого василя (7007 109St NW) Частина 2: Культурний центр (10819 71 Ave NW) ! Просимо бути вчасно, щоб зайняти місце в церкві. Тих, що не помістяться, буде направлено до культурного центру. На заході ми будемо збирати пожертви на підтримку Фонду «Повернись живим», який допомагає українській армії. Сподіваємося побачити вас на заході! Слава Україні!
-
Питання не зовсім чітко сформульовано
-
Ми теж чекаємо з листопада, єдиний вихід після сплинення processing time дзвонити і просити надсилати офіцеру Note
-
Подача - 30.10.2024 Одобрение - 19.02.2025.
-
Доброго ранку, ущіпніть мене, будь ласка! Це шо, мені eligibility прийшло?! 😳😳😳 Аплікація 3 людини (головний аплікант я і дитина - в Канаді, Альберта, чоловік в Україні, невиїзний. 29.11.2023- подача 26.06.2024- AOR і біометрик запрошення на головного апліканта 13.01.2025- biometric запрошення для двох депендантів 24.02.2025- elegibility З цим листом дозапрос тільки на свіжі фінанси. Відправляла пару місяців тому на веб-форм, не чекаючи дозапросів, мілітарі форм для чоловіка, фінанси свої. Три тижні тому чоловік в Україні пройшов upfront medical exam, послала також і це через вебформ.
-
І під цією вкладкою? Update?
-
Вітаю! Є таке питання. Хочу подати документи на продовження візітор рекорд для батьків по програмі cuaet до 31 березня ,вони зараз знаходяться не в Канаді , вже приїжджали сюди і планують приїхати в травні. Чи можливо це зробити зараз якщо вони поза Канадою по цій програмі і які шанси відмов ? Можливо хтось знає
-
Вітаю, як ви через вебформи відправляєте документи?
-
Дедлайн до 30 квітня