PR CUAET
-
Доброго ранку, ущіпніть мене, будь ласка! Це шо, мені eligibility прийшло?! 😳😳😳 Аплікація 3 людини (головний аплікант я і дитина - в Канаді, Альберта, чоловік в Україні, невиїзний. 29.11.2023- подача 26.06.2024- AOR і біометрик запрошення на головного апліканта 13.01.2025- biometric запрошення для двох депендантів 24.02.2025- elegibility З цим листом дозапрос тільки на свіжі фінанси. Відправляла пару місяців тому на веб-форм, не чекаючи дозапросів, мілітарі форм для чоловіка, фінанси свої. Три тижні тому чоловік в Україні пройшов upfront medical exam, послала також і це через вебформ.
-
І під цією вкладкою? Update?
-
Вітаю! Є таке питання. Хочу подати документи на продовження візітор рекорд для батьків по програмі cuaet до 31 березня ,вони зараз знаходяться не в Канаді , вже приїжджали сюди і планують приїхати в травні. Чи можливо це зробити зараз якщо вони поза Канадою по цій програмі і які шанси відмов ? Можливо хтось знає
-
Вітаю, як ви через вебформи відправляєте документи?
-
Дедлайн до 30 квітня
-
User Kira has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
▫️Thanks so much for... – Дякуємо за... ▫️I really appreciate… – Я дуже ціную... ▫️What do you think? – Що ти думаєш про це? ▫️How does that sound? - Що скажеш? ▫️(Oh) never mind - Не бери в голову ▫️Could you repeat that please? - Можеш повторити, будь ласка? ▫️Could you please talk slower? - Чи можеш говорити повільніше, будь ласка? ▫️How can I help you? - Чим можу допомогти тобі? ▫️I'll be with you in a moment – Хвилинку; Я повернуся до тебе за кілька хвилин. ▫️What time is our meeting? – Скільки у нас зборів? ▫️Please call me (back) at… – Будь ласка, передзвони мені за номером... #eloquent_vocabulary