PR CUAET
-
Так
-
Мені здається, що просто щільність та кількість заявок які були надіслані на кінець лютого і початок березня 2024 року значно зменшується, з березня на квітень їх було ще менше і надходили вони не кожен день, - тому швидкість та ефективність розгляду ("видачі AOR") повинна зростати! Основний тиск повʼязаний з величезною кількістю та обсягом подач прийшовся саме на останній тиждень жовтня та листопад, грудень 2023 і на січень 2024 років, з середини лютого 24-го тиск падає …Саме головне що вони розгребли ці місяці, і тепер треба сподіватися вони почнуть якось вирівнюватися. Ну і на останні місяці дії програми кількість заяв знову зросла, але вже не так, як було на початку програми.
-
Всім привіт! Коли планується отримання дипломатичної пошти в Отаві? Дякую!
-
Так, я зрозуміла. Моєму чоловіку посилка їхала в страйк 73 дні з України. Теж саме укрпошта перестала відслідковувати коли передали канадапост, але ми слідкували через той постал.нінзя і там рух весь був. Може ще не відсканували далі. Мій паспорт з 15.02 переданий на транспортування до Канади і тиша
-
Ви ще мене питали про інструкцію до медогляду - прикріпляю скріншот. Так що ви нікого не обманюєте коли відповідаєте так www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/study-march-31.html
-
Express Entry: Pre-ITA та Post-ITA – що важливо знати? ________________________ Вижимка з основного посту: 🍁🍁🍁 Express Entry – це двоетапний процес: 1️⃣Pre-ITA: створюєте профіль, отримуєте CRS бал, можете оновлювати дані, але не подаєте документи. 2️⃣Post-ITA: після отримання запрошення (ITA) збираєте й подаєте всі підтверджувальні документи. Ключові моменти: 🍁Дані в Pre-ITA мають бути правдивими – їх доведеться підтверджувати. 🍁 Етап post-ItA набагато складніше і деталізованіше в вимогах & заповненні, також потребує багато уваги і довше часу 🍁 Етап post-ItA має більшу кількість вибагливих форм : 🍂Форма Travel History – усі подорожі за останні 10 років. 🍂Personal History – без прогалин у датах. 🍂Family Information – вказувати всіх членів сім’ї, навіть якщо вони не їдуть. 🍁Адреси мають відповідати історії подорожей та особистій історії. Детальніше про весь процес і нюанси обох етапів подачі через Express Entry читайте за посилання : www.instagram.com/p/DGdlUcRpx8W/?igsh=MTZyM3M3dTI2b2Jq 🍁🍁🍁w.instagram.com/p/DGdlUcRpx8W/ #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #українцівканаді🇨🇦🇺🇦 #ukrainecanada #імміграціявканаду #Імміграція2025
-
Можете пояснити в ЛоЕ цю ситуацію
-
А ваша компания проектированием занимается или производством? Если производством, то и слесарей берут без местных бумажек?