PR CUAET
-
взять сразу справку на анг с перерасчетом в CAD или USD. учтите, что написано, что вам надо доказать, что страна разрешает вывод денег из страны, если это не канадские банки If your country uses foreign exchange controls, you must prove that you’ll be allowed to export funds for all of your expenses.
-
Неоподаткований мінімум 15705 .
-
Дякую за відповідь, досвід у всіх різний.міграційні компанії , в яких подають юристи документи прописують умову ( так згідна що є UCI) , аби паспорт в якому є віза діюча був додан. Queens University готує єдиний спеціалістів в сфері міграційного законодавства вимагає від своїх майбутніх випускників додавати документи за правилами
-
я додалась у якийсь безумний чат у вотсапі про очікування екпор, де пишуть до 20 месаджів на хвилину. Там бачила кілька в кінці листопаду і один у лютому. Але тенденція та сама, що минулого тижня, не густо. Мабуть, треба чекати березня, грудень якось зовсім у прольоті.
-
Так… тож випробовуємо терпіння і чекаємо.
-
Ні в якому разі не хочу налякати, привертаю увагу автора , що це не є нормою в можно ( треба) вимагати пояснень , якщо таке трапляється. Тобі починається невеличка метушня в питання вирішується. Вони були і є
-
Можливо. У нас все пройшло добре. В 2022 ніхто не питав нічого. При поверненні в 2024 ми мала з собою вже нові, які виготовили в Україні, але теж ніхто не питав. Тільки в Канаді офіцер попросив показати ворк пеміт і стаді перміти дітей. Спитав причину поїздки до України. Я сказала, що тре було виготовити нові паспорти і тут 4 слоти не могли зловити. Попросив показати нові, я показала. От і все. Проблем не було.
-
Добрий день Поділіться будь-ласка своїм досвідом з апостиль юа Цікавлять строки Бо, комунікація з ними, мʼяко кажучи, дивна Я вибрала роботу за 2 робочі дні І вони перестали відповідати взагалі🙄 Можливо хтось знає що робити, якщо на мої листи ніхто не реагує Дякую
-
Як додаток ,тут навіть просто Ремарка обовʼязково діючі перміти ( бажано стаді для дітей)
-
Є одне але, поодинокі випадки де в Варшаві під час контролю виникають в ЛОТ питання до подовжених паспортів. Якщо нормально пояснювати , то проблем не буває. Але були випадки. Коли поляки не пускали за таких умов на реєстрацію.