PR CUAET
-
she is not eligible for trp as she holds a valid passport. unless trp was issued specificaly because she is medically or criminally inadmissible. if she has visa, she can leave canada and come back and cancel her trp. trp gets canceled at the moment of exiting canada. when entering back she can ensure the border officer does cancel her trp in the system. 1. leave and come back to cancel trp - apply online for wp w/o any explanation letter 2. apply for wp online with explanation letter asking to cancel trp
-
I was wondering if I should try to look for a lawyer, but they are probably all booked up and it’s an urgent matter .
-
В мене даний документ запросили.
-
She also doesn’t work as she is 75 with medical issues
-
я собі постановила, що до 90 днів не буду страждати, тільки потім. Але виходить поганенько 😂
-
Підкажіть, будь ласка, на програму PEQ іспит з французького основного апліканта треба скласти на 7 усно? та письмо на скільки? І скільки потрібно здати неосновному?
-
підкажіть будь ласка. В переліку документів на подачу є LMIA або доказ про виключення? Які папери є доказом що не потрібно LMIA?
-
Дякую!
-
Добрий день. Скажіть будь ласка,чи реально зловити слот на оформлення закордонного паспорту дитині? Може хтось може з цим допомогти.
-
Я писала в консульстві заяву, що хочу залишити старий паспорт. Ніхто нічого не забирав. Маю два паспорти. Заява пишеться коли оформлюєте новий паспорт
-
Добрий день,чи може мені хтось будь ласка допомогти з питанням про продовження закордонного паспорту? Розкажіть будь ласка про всю процедуру,моєму племіннику скоро 16 років в він хоче залишитись тут але його паспорт expire восени 26-го року ,чи можливо буде продовжити його зараз ? Дякую
-
Меня сегодня из офиса депутата набрали, я им письмо писал в пятницу, они сказали что нету timeline и они никак не могут помочь с этим к сожалению
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, коли подаєтесь на новий закордонний паспорт чи не забирають старий? Бо мені знайома казала , що у неї в Едмонтоні забрали старий з візою канадською