PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, на програму PEQ іспит з французького основного апліканта треба скласти на 7 усно? та письмо на скільки? І скільки потрібно здати неосновному?
-
підкажіть будь ласка. В переліку документів на подачу є LMIA або доказ про виключення? Які папери є доказом що не потрібно LMIA?
-
Дякую!
-
Добрий день. Скажіть будь ласка,чи реально зловити слот на оформлення закордонного паспорту дитині? Може хтось може з цим допомогти.
-
Я писала в консульстві заяву, що хочу залишити старий паспорт. Ніхто нічого не забирав. Маю два паспорти. Заява пишеться коли оформлюєте новий паспорт
-
Добрий день,чи може мені хтось будь ласка допомогти з питанням про продовження закордонного паспорту? Розкажіть будь ласка про всю процедуру,моєму племіннику скоро 16 років в він хоче залишитись тут але його паспорт expire восени 26-го року ,чи можливо буде продовжити його зараз ? Дякую
-
Меня сегодня из офиса депутата набрали, я им письмо писал в пятницу, они сказали что нету timeline и они никак не могут помочь с этим к сожалению
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, коли подаєтесь на новий закордонний паспорт чи не забирають старий? Бо мені знайома казала , що у неї в Едмонтоні забрали старий з візою канадською
-
який саме тест підходить для PEQ?
-
За два-чотири тижні ніхто не оцінить "так" чи "не так" з Вашими документами, хіба що автоматично - наявність основних заповнених документів. Але сперечатися і переконувати Вас не буду - у Вас свій досвід. t.me/prcuaet/2427/379555