PR CUAET
-
Спасибо
-
Добрый день. Вспомнил процесс. Переписка была с сотрудником косульства в Оттаве, который уверял, что нельзя получить справку онлайн. У них есть оф сайт (у Румынии), где вы можете создать заявку на получения этого сертификата (бесплатно) www.econsulat.ro/ , чем я и воспользовался. Заявку обработали в течении недели может быть и было сказано ждать. Потом мой запрос передали на посольство Ванкувера и позвонил оттуда гневный сотрудник, который сказал ждать и ещё почему это я написал вопрос не на тот имейл. На мой встречный вопрос - а где был правильный имейл , промолчал. В общем, заявка на справку делается через сайт сверху. @s_furiya - вы тоже спрашивали у меня на выходны.
-
Дякую. То не буде ніяких проблем, бо скоріш за все поки прийде новий ворк перміт старий закінчиться
-
Завтра в 12 выезжаем из Калгари в Едмонтон за паспортами, если кому-то нужно добраться, есть два места в машине.
-
Я подав дві заявки окремо на перміт і візу. Заявку на перміт зняли але після подачі підтвердження (скріншоти) двох аплікацій прийшов лист що вони відновили заявку і розглядають надалі. В особистому кабінеті без змін але в повідомленні сказали що все і нормі. В когось було подібне?
-
Доброго Дня ! Минулого тижня отримала відмову по work permit ,в той самий день подалась на новий ,також потрібно було restore status . В той самий день ,restore status не пропускало так як вказувало що ще один день є . Минув тиждень але я не отримала ніякого листа в кабінеті тільки про оплату . Що робити ? Створювати нову заявку ?
-
Особисто мені прийшов лист в якому було вказано що я можу працювати до кінця дії візи (тому що вона закінчується раніше ворк перміту) на термін розгляду аплікації
-
Дякую