PR CUAET
-
Особисто мені прийшов лист в якому було вказано що я можу працювати до кінця дії візи (тому що вона закінчується раніше ворк перміту) на термін розгляду аплікації
-
Дякую
-
Всім привіт, пробував в резерв зареєструватися, але при вході в банк програма видає помилку, хтось стикався з таким і що робити?
-
Доброго Дня ! Минулого тижня отримала відмову по work permit ,в той самий день подалась на новий ,також потрібно було restore status . В той самий день ,restore status не пропускало так як вказувало що ще один день є . Минув тиждень але я не отримала ніякого листа в кабінеті тільки про оплату . Що робити ? Створювати нову заявку ?
-
Доброго Дня! Ситуація: Подав анкету на продовження WP, прийшов дозапит на military records. Завантажив вчасно алэ помилково завантажив через свій кабінет, а потрібно було окремо через "додаткові файли по запиту " Прийшла відмова, офіцер сказав що не отримав мого military records і на підставі цього- відмова. Я подава на апеляцію/переогляд Прийшов лист що вони передивились мої документи (в тому числі military record, котрий я їм відправляв) і вони все одно вважають що " у них немає вагомих підстав продовжувати мїй WP" - відмова залишається. Доречі, у мене приписне з сертифікованим перекладом. Тепер не можу зрозуміти в чому таки проблема, і чи варто знову подавати заявку? Хтось є зі схожою ситуацією
-
Зайдите во вкладку "ссылки" наверху, там листайте вниз
-
Доброго Дня! Ситуація: Подав анкету на продовження WP, прийшов дозапит на military records. Завантажив вчасно алэ помилково завантажив через свій кабінет, а потрібно було окремо через "додаткові файли по запиту " Прийшла відмова, офіцер сказав що не отримав мого military records і на підставі цього- відмова. Я подава на апеляцію/переогляд Прийшов лист що вони передивились мої документи (в тому числі military record, котрий я їм відправляв) і вони все одно вважають що " у них немає вагомих підстав продовжувати мїй WP" - відмова залишається. Доречі, у мене приписне з сертифікованим перекладом. Тепер не можу зрозуміти в чому таки проблема, і чи варто знову подавати заявку? Хтось є зі схожою ситуацією
-
Підкажіть, а заяву потрібно роздрукувати і заповнити, чи можно все у pdf зробити?