Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t371974133T Offline
    t371974133T Offline
    Екатерина
    wrote on last edited by
    Але ж вони висилають реквізити для оплати? Чи їх можна десь на сайті знайти?
    1 Reply Last reply
    0
  • t317019158T Offline
    t317019158T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Хто знає, як зараз ловити слот у консульстві? Чи змінилось щось? Бо останній тиждень взагалі не показує ніяких дат в жодному консульстві в Канаді (
    1 Reply Last reply
    0
  • t393456253T Offline
    t393456253T Offline
    💎
    wrote on last edited by
    Так. Після заповнення заяв я в той же день отримала посилання на оплату
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stepan Maksymiuk
    wrote on last edited by
    Всім привіт, пробував в резерв зареєструватися, але при вході в банк програма видає помилку, хтось стикався з таким і що робити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5409428674T Offline
    t5409428674T Offline
    Petro Svidrak
    wrote on last edited by
    Доброго Дня ! Минулого тижня отримала відмову по work permit ,в той самий день подалась на новий ,також потрібно було restore status . В той самий день ,restore status не пропускало так як вказувало що ще один день є . Минув тиждень але я не отримала ніякого листа в кабінеті тільки про оплату . Що робити ? Створювати нову заявку ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t371974133T Offline
    t371974133T Offline
    Екатерина
    wrote on last edited by
    Дякую Вам за відповідь А три заяви я отримаю після того, як вони оброблять форму А, вірно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5409428674T Offline
    t5409428674T Offline
    Petro Svidrak
    wrote on last edited by
    Доброго Дня! Ситуація: Подав анкету на продовження WP, прийшов дозапит на military records. Завантажив вчасно алэ помилково завантажив через свій кабінет, а потрібно було окремо через "додаткові файли по запиту " Прийшла відмова, офіцер сказав що не отримав мого military records і на підставі цього- відмова. Я подава на апеляцію/переогляд Прийшов лист що вони передивились мої документи (в тому числі military record, котрий я їм відправляв) і вони все одно вважають що " у них немає вагомих підстав продовжувати мїй WP" - відмова залишається. Доречі, у мене приписне з сертифікованим перекладом. Тепер не можу зрозуміти в чому таки проблема, і чи варто знову подавати заявку? Хтось є зі схожою ситуацією
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    покажите первый скрин отказа. и скрин-ответ после пересмотра. пока ничего не ясно, где система сломалась
    1 Reply Last reply
    0
  • t7869288788T Offline
    t7869288788T Offline
    Olivia
    wrote on last edited by
    Привіт, якщо комусь потрібна робота, з виплатами від 2.000$ в тиждень і у вас є (Тд Банк) то напишіть в особисті.Кількість вакансій обмежена.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Третьякова
    wrote on last edited by
    Зайдите во вкладку "ссылки" наверху, там листайте вниз
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Доброго Дня! Ситуація: Подав анкету на продовження WP, прийшов дозапит на military records. Завантажив вчасно алэ помилково завантажив через свій кабінет, а потрібно було окремо через "додаткові файли по запиту " Прийшла відмова, офіцер сказав що не отримав мого military records і на підставі цього- відмова. Я подава на апеляцію/переогляд Прийшов лист що вони передивились мої документи (в тому числі military record, котрий я їм відправляв) і вони все одно вважають що " у них немає вагомих підстав продовжувати мїй WP" - відмова залишається. Доречі, у мене приписне з сертифікованим перекладом. Тепер не можу зрозуміти в чому таки проблема, і чи варто знову подавати заявку? Хтось є зі схожою ситуацією
    1 Reply Last reply
    0
  • t553976155T Offline
    t553976155T Offline
    Dzheep
    wrote on last edited by
    Приветствую. Слышал есть отдельное заявление доставки паспорта из Укр посольства в Оттаве по Канаде (по Онтарио) почтой. Есть ли такое?
    1 Reply Last reply
    0
  • t393456253T Offline
    t393456253T Offline
    💎
    wrote on last edited by
    Квитанцію на оплату послуг вам відправлять після заповнення форми А, та трьох заяв.
    1 Reply Last reply
    0
  • t928005982T Offline
    t928005982T Offline
    Igor
    wrote on last edited by
    Доброго дня, чи хтось робив довідку про несудимість з Болгарії, бо сказали що болгари не роблять їх в загалі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t746602009T Offline
    t746602009T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Можете надати скрін остаточної відмови?
    1 Reply Last reply
    0
  • t928326528T Offline
    t928326528T Offline
    Olesia Sharlet
    wrote on last edited by
    Підкажіть, а заяву потрібно роздрукувати і заповнити, чи можно все у pdf зробити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Kryzhanovska
    wrote on last edited by
    Доброго дня, можливо хтось стикався. Ми подалися на гуманітарну програму вже 7 місяців. Чи можемо ми змінювати провінцію під час очікування?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana Shirokopoias
    wrote on last edited by
    Добрий день! Ось і завершився мій курс із Ларисою Соколовською. 😍 Це був надзвичайно цікавий, динамічний і пізнавальний досвід. Лариса — справжній професіонал своєї справи: вона пояснює матеріал за унікальною методикою та ділиться ексклюзивним алгоритмом вивчення мови й граматики. Завдяки цьому навіть найскладніші теми засвоювалися легко й зрозуміло. На наших заняттях завжди панувала дружня атмосфера та відчуття, що Викладачка щиро піклується про якість нашого навчання й надихає нас досягати високих результатів. Це справжнє везіння — мати можливість вивчати мову під чуйним керівництвом такого професійного Викладача, як Лариса. Щиро вдячна Haven і особисто Ларисі за цей курс! Буду дуже сумувати. ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    кроме подтверждения подачи ничего не будет, если вы уже 'выпали' из статуса и вам нужно его восстанавливать. поэтому вы работать не можете, но легально быть в канаде до решения можете. если вы не выпали из статуса, то придет стандартное письмо о 'продлении', может быть лаг пару дней какая причина отказа? скрином поделитесь не совсем понятно, зачем вы restore status, если вы подавали новую анкету в день отказа. в этот день у вас статус еще есть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia S
    wrote on last edited by
    В Саскачевані програма призупинена, що буде після поки невідомо.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags