PR CUAET
-
Дякую, не знаєте мова тоді ідеться про previous application по Sponsorship програмі чи взагалі по любій. Боюсь якщо відповім Так на запитання вони автоматично скажуть що ми ineligible. Десь читала, що якщо відповісти так то вони будуть чекати підсумків першої аплікації
-
Як мені ще в Болгарії казали українці, які так давно: болгари - то люди, які не знають своїх же законів 🤣 У вас повинна бути підстава, на якій ви знаходились у Болгарії більше 90 днів. ВНЖ, робоча віза, времена закрила - дивлячись коли жили і на яких умовах. Якщо надасте якись із цих документів - вони довідку роблять менше тижня. А от якщо якись із цих документів не зберігали - буде головняк. Але. Там прямо в консульстві і поспілкуєтесь, що тоді робити.
-
Та вони роблять і тим, хто у Ванкувері. Спитаєте як у цьому випадку - ви не перші у них такі 😏
-
Вітаю всіх, маю питання якщо у дитини є і ворк і стаді перміт, як це краще подовжити, одним кейсом. Дякую
-
Порадьте як краще зробити, В нас є тимчасовий номер, Подалися 26 лютого, тож до нас скоро черга дійде для АОРу, Отримали нові паспорти але поки чекаємо на нові перміти, старі закінчаться з старими паспортами в кінці Березня, Чи потрібно нам відправляти наші нові паспорти та листи про те що ми зберігаємо Implied Status до отримання нових WP, та як це зробити
-
🥰🤣😇😉😊🤣🤣 🥹🤣🙂😀🙂😄🤣😀😊 😃😀🙂☺️ Думаю, вам сподобається, наскільки простим може бути щоденний банкінг із Simplii Financial™. Використай мій лінк і отримай винагороду 300$, відкривши та використовуючи відповідний рахунок у Simplii™. 🔗 Відкрити рахунок blue.mbsy.co/6QVH2z
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як правильно вчинити. У дитини закінчується Візітор рекорд у квітні 2025 року, ворк перміт батьків дійсний до 2026 року. Я хочу податися однією заявкою на отримання собі продовження ворк перміту і у цій же аплікації подати дитину щоб їй видали візітор на 3 роки (паспорт дозволяє) Але бачу що усі радять подавати окрему заявку на кожного члена сімʼї . Тому виникли сумніви
-
Где-то середина января 🥺