PR CUAET
-
🥰🤣😇😉😊🤣🤣 🥹🤣🙂😀🙂😄🤣😀😊 😃😀🙂☺️ Думаю, вам сподобається, наскільки простим може бути щоденний банкінг із Simplii Financial™. Використай мій лінк і отримай винагороду 300$, відкривши та використовуючи відповідний рахунок у Simplii™. 🔗 Відкрити рахунок blue.mbsy.co/6QVH2z
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як правильно вчинити. У дитини закінчується Візітор рекорд у квітні 2025 року, ворк перміт батьків дійсний до 2026 року. Я хочу податися однією заявкою на отримання собі продовження ворк перміту і у цій же аплікації подати дитину щоб їй видали візітор на 3 роки (паспорт дозволяє) Але бачу що усі радять подавати окрему заявку на кожного члена сімʼї . Тому виникли сумніви
-
Где-то середина января 🥺
-
наш банковский акаунт был заблокирован из-за обновления данных по месту жительства. обращались в поддержку приват 24 и обновляли данные в онлайн чате. как только доступ к акаунту вернулся , получилось зайти в резерв
-
Доброго вечора! Скиньте актуальне посилання, де можна глянути останні вибірки по експрес ентрі, будь-ласка. Цікаво які бали зараз.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/rounds-invitations.html
-
Дякуємо за відгук!
-
В Торонто треба брати фото з собою. Розмір 10 на 15. Фон білий. Матове.
-
Брати дитину з собою