PR CUAET
-
Я планую подавати на новий ворк перміт, також дата закінчення паспорту 07.2027. І я маю слот аж на вересень . Спробую додати лист прохання з поясненням,що з паспортами зараз важко і щоб зачекали мій паспорт, якщо це можливо. Якщо ні,то отримаю до 2027,всеодно виграють 15 міс,бо мій теперішній перміт до 04.26.
-
Підкажіть будь-ласка, дочці виповнилось в лютому 18 років, навчається в 11 класі по Visitor (який закінчиться у липні 2025) хотіла зробити їй Stady але чула інформацію що його не зроблять оскільки він потрібен якщо зараховані до Коледжа. То подовжувати Visitor ?
-
Так, мені надіслати дорослий паспорт
-
Мені Оттава надіслала паспорт на домашній адрес( очікування 4 дня).
-
Ні - я мала на увазі, що не обовязково створювати другий акаунт - просто зі свого акаунту подаєте на стаді перміт для дитини. Аплікацію заповнюєте від імені дитини, а в кінці ставите свій підпис.
-
Я подала сімейну заяву в лис.2024 з паспортом до 27 року. Зараз отримала новий паспорт, та пишу кризову форму з проханням видати OWP за новим паспортом
-
В когось заява на консульство Торонто саме у форматі пдф на доставку укр поштою?
-
Дякую
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста по поводу милитари. Когда мы заполняли документы на Cuet и на новые ворк пермиты,мужу я везде указывала что он не служил.(ну в принципе так и есть). У него есть военный билет в котором написано что не служил с какого года стоит на учете,что он рядовой солдат. Первый и последний раз он проходил подготовку в 2018 году,10 дней🫣 Если запросят документы добавить с переводом этот военник или просто написать объяснительную?Военника остались очень плохие фотографии. Лично на руках военника нету. Спасибо
-
Ага
-
Це у всіх так?
-
Подавати документи на виготовлення закордонного паспорта для дитини можуть лише батьки і ніхто інший (ну або опікуни чи всиновлювачі, якщо дитина сирота). Ніяка довіреність на когось іншого тут не допоможе. Це діє не лише якщо подавати документи в Канаді, а й в Україні чи будь-якій іншій країні.