PR CUAET
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста по поводу милитари. Когда мы заполняли документы на Cuet и на новые ворк пермиты,мужу я везде указывала что он не служил.(ну в принципе так и есть). У него есть военный билет в котором написано что не служил с какого года стоит на учете,что он рядовой солдат. Первый и последний раз он проходил подготовку в 2018 году,10 дней🫣 Если запросят документы добавить с переводом этот военник или просто написать объяснительную?Военника остались очень плохие фотографии. Лично на руках военника нету. Спасибо
-
Ага
-
Це у всіх так?
-
Подавати документи на виготовлення закордонного паспорта для дитини можуть лише батьки і ніхто інший (ну або опікуни чи всиновлювачі, якщо дитина сирота). Ніяка довіреність на когось іншого тут не допоможе. Це діє не лише якщо подавати документи в Канаді, а й в Україні чи будь-якій іншій країні.
-
Доброго дня . Підкажіть , будь, ласка, я знаходжуся в Україні вже півтора роки і планую в березні летіти до Канади. В мене є work permit до квітня 2025 року. Чи дадуть в аєропорту новий work permit ? Віза до квітня 2026 року.
-
А вас з роботою все окей ? Працюєте на фул тайм ? Дякую за відповідь
-
Добрий вечір. Підкажіть хто знає, прийшов подовжений OWP але примітку має "Status maintained as per R183(5). CUAET-AVUCU". Що це означає? У дружини зовсім інша примітка без посилань на 183(5).
-
Прошу. Можете подавати їх одночасно. Заповните, наприклад, аплікацію на ворк перміт - відправите, оплатите . І зразу можете приступати до заповнення наступної аплікації на стаді перміт. Успіхів!
-
В банку або на пошті до прийому. В Едмонтоні оплата на місці
-
Ні - вам в аеропорту повторно вже не видадуть ворк пермт (ви вже його отримали при першому в'їзді в Канаду). Вам треба буде податися на продовження ворк перміту онлайн - і це треба зробити до 31.03.2025р. і до завершення терміну вашого першого ворк перміту.
-
Привіт, які місяці зараз отримують Aor?
-
Так - податися можна лише з Канади. З України не можна. Треба створити буде новий акаунт через GCKey www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
Дякую, мене бентежить саме перша частина, до CUAET, бо трохи не розумію, як може буть status maintained коли рішення вже прийняте, чи нащо тоді ця примітка
-
Щоб отримати work permit мені потрібно знаходитися в Канаді ? Чи я можу подаватися з України?