PR CUAET
-
Ні - вам в аеропорту повторно вже не видадуть ворк пермт (ви вже його отримали при першому в'їзді в Канаду). Вам треба буде податися на продовження ворк перміту онлайн - і це треба зробити до 31.03.2025р. і до завершення терміну вашого першого ворк перміту.
-
Привіт, які місяці зараз отримують Aor?
-
Так - податися можна лише з Канади. З України не можна. Треба створити буде новий акаунт через GCKey www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
Дякую, мене бентежить саме перша частина, до CUAET, бо трохи не розумію, як може буть status maintained коли рішення вже прийняте, чи нащо тоді ця примітка
-
Щоб отримати work permit мені потрібно знаходитися в Канаді ? Чи я можу подаватися з України?
-
Вітаю, Можливо хтось був в подібній ситуації та знає відповідь? Возʼєднююсь з чоловіком канадцем в аплікації маю ще дочку як dependent. Подача була в 1.02.24 отримали нещодавно Aor + запит на bio. Здали біометрію. Налаштовуюсь чекати ще десь рік поки отримаю ПР. Вже за пару тижнів маю народити, дитина получиться канадієць. Чи треба мені добавляти інформацію про маленьку дитину яка не претендує на ПР? Засумнівалась тому що в правилах треба вказувати всіх дітей.
-
Подача 02.02.2024 AOR 19.02.2025
-
Це означає, що ваш OWP виданий по заходам програми CUAET
-
Дякую
-
шукав, були потання що в листі до отримання вп посилаються, але щоб прям в вп було вказано не знайшов :(
-
В Канаді можна знаходитися без візи - тут інші правила ніж в Європі. Коли отримаєте новий ворк перміт - то можете податися зсередини Канади. Але це не обовязково.
-
Так
-
На візу теж потрібно подаватися? Віза закінчується в 2026 в квітні. Чи на візу можна з України?