PR CUAET
-
Підскажіть анкету на закордонний паспорт,заповнювати від руки чи можна на компʼютері ?Дякую
-
у вас актуальная информация в банковском акаунте? должен быть канадский адрес и телефон. в принципе это не маст хев, но если так сделано, при переходе в резерв у вас автоматически подтянутся канадские данные и не нужно будет ничего вводить вручную, и теоретически не должно быть ошибок авторизации
-
Основне щоб віза була багаторазова, дійсна на момент повернення в Канаду, і щоб були дійсні супровідні документи, наприклад study permit Закордонний паспорт має бути дійсним на момент вʼїзду та виїзду з Мексики
-
І так і так зроблю тоді дякую 🙏🏻
-
Обовʼязково ‼️треба, але лише в форму IMM 5406 (Family Information Form) та додати свідоцтво про народження/паспорт В форму Імм008 НЕ треба, оскільки дитина не претендує на ПР
-
По моей информации адвокат ничем помочь не может. Только самому в тцк
-
Я заповнювала на компьютері. Едмонтон прийнав.
-
немає конкретних термінів. це ви повинні бути зацікавлені в оновленні інформації в звʼязку з отриманням PR статусу. ми зробили зміни sin та повідомили відповідні інстанції до кількох днів.
-
Я ходила год в Alliance Francaise в Торонто лет 15 назад ( ходила для себя; просто нравится французский). Мне эта школа очень многое дала. Знания остаются надолго. Учительница была из Парижа. Уроки были 2 раза в неделю. Ходила лично ( не онлайн). Я очень рекомендую эту школу. Ну и совет от себя - смотрите французские фильмы и слушайте французскую музыку с субтитрами.
-
Продовжую OWP, створила заявку, завантажила всі документи, та на етапі оплати fees нічого не можу зробити. Коли воджу всю інформацію і діло тільки за кодом підтвердження ( що повинен прийти в СМС), сторінка зависає( ні туди,ні сюди), перезавантажую і потрібно всю платіжну інформацію вносити спочатку і той же результат. Пробувала різні карти( кредит, дебіт), різни банки і різних платників пробувала, так вже третій день без результату. Хто стикався з подібним, можливо я щось пропустила?
-
Дякую 🙏🏻
-
Від руки