PR CUAET
-
🔺♦️🔺🔺♦️🔺 Едмонтон 24 лютого 2025 року виповнюється три роки повномасштабного вторгнення росії в Україну. Приєднуйтесь до мітингу, щоб разом в єдності закликати світ до дії. Зверніть увагу: цьогорічний мітинг проходитиме в приміщенні для забезпечення безпеки через можливі екстремальні морози. Програма включатиме молитву на честь загиблих військових та вшанування невинних цивільних життів Деталі заходу: Дата: понеділок, 24 лютого 2025 року Час: двері відкриваються о 18:30; початок о 19:00 Місце проведення: Частина 1: Українська католицька церква святого василя (7007 109St NW) Частина 2: Культурний центр (10819 71 Ave NW) ! Просимо бути вчасно, щоб зайняти місце в церкві. Тих, що не помістяться, буде направлено до культурного центру. На заході ми будемо збирати пожертви на підтримку Фонду «Повернись живим», який допомагає українській армії. Сподіваємося побачити вас на заході! Слава Україні!
-
Это новый и сложный налог, введённый в 2022 году на некоторую недвижимость. В идеале граждане и постоянные резиденты Канады его не должны платить. Детальнее могут подсказать только специалисты. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/uhtn1/introduction-underused-housing-tax.html
-
Скажіть будь ласка при зміні ВП, треба міняти СИН?
-
Если нужно быстро, остается только в другую страну ехать 🤷🏼♀️ в Канаде раньше осени новых слотов не обещают и/или стать в очередь на получение слота, но это опять же не скоро буде
-
Можна з цього приводу подробніше, будь ласка? Де прочииать можна, які кроки? Як довго чекати на ТП? Це для мого чоловіка план В, як що не отримаємо ПР...до кінця паспорту...чула про таке, але не знайшли інформації
-
На сайті є перелік, коли не потрібен стаді перміт. Але краще уточнити в університету
-
дякую
-
Скільки зараз чекати на ворк перміт? Місяць два? Кому коли видали?
-
Всім привіт.Може хтось із вас знає такі нюанси з приводу ВП,підскажіть будь ласка Зараз чоловікові немає сенсу продовжувати ВП (який до 31 березня)бо срок дії паспорта через рік як і ВП закінчуеться,нового ще немає.Питанння:наскільки буде важко продовжити ВП відкритий на загальних умовах після березня?Чи можливо це?Роботодавець відповів,що закритий не хоче робити для своїх працівників.Залишаеться тільки надія на продовження ВР відкритого,що є на основі нового вже паспорту.На ПР ще не подавались,все тяжко з тестом англійської, та й умови подачі тяжчими стали....... Буду вдячна за відповідь
-
Перевірте чи співподає адреса платіжна з адресою, яку ви указуєте в заяві. В мене була аооблема схожа в іншій ситуації, але коли виправила в банківському акаунті адресу, щоб була така сама, як і адреса проживання, все прошло успішно. Це моя ситуація, але може допоможе
-
Дякую.
-
а якщо отримав PR через 2 місяці після купівлі