PR CUAET
-
При заповненні заявки на продовження owp в формі IMM 5710E для дружини випадково записав в current activity/occupation її попередню роботу в Канаді (дати періоду роботи покладені коректні). Фактично зараз вона ніде не працевлаштована, тому мало бути unemployed. Шукав по сайту ircc як можна це виправити/відіслати повідомлення про некоректне заповнення даних, але ніякої інформації, окрім паперової форми не знайшов. Хто стикався і як виправляли ситуацію? Дякую.
-
Де їх оновити? Я вже робила другий ВП і 23му році, але нічого не оновлювала. Проблем не мала... А тепер тільки узнала про таке. Зараз питаюся бо хочу подати на ВП без обмежень, то де потім оновити свої данні треба?
-
Всім привіт.Може хтось із вас знає такі нюанси з приводу ВП,підскажіть будь ласка Зараз чоловікові немає сенсу продовжувати ВП (який до 31 березня)бо срок дії паспорта через рік як і ВП закінчуеться,нового ще немає.Питанння:наскільки буде важко продовжити ВП відкритий на загальних умовах після березня?Чи можливо це?Роботодавець відповів,що закритий не хоче робити для своїх працівників.Залишаеться тільки надія на продовження ВР відкритого,що є на основі нового вже паспорту.На ПР ще не подавались,все тяжко з тестом англійської, та й умови подачі тяжчими стали....... Буду вдячна за відповідь
-
Добрий вечір, може хтось підказати, що мені робити в цій ситуації. Я мати одиночка, в свідоцтві про народження мого сина дані про батька записані згідно зі ст 135 сімейного кодексу - (моя фамілія плюс його імʼя та по-батькові ), те такої людини не існує, в мене є витяг, цей витяг в Україні підтверджує, що я одноосібний опікун. Зараз прийшов запит IMM 5604 Declaration from Non-accompanying Parent/Guardian for Minors Immigrating to Canada. Цю форму не повинні заповнювати одноосібні опікуни, але вимагається рішення суду, а в мене тільки є цей витяг, а там нічого взагалі нормаль не написано, тільки посилання на ст 135.
-
Салют. Заполняем форму 5669 и в первом же адресе начало проживания указали, а вот конечная дата ноябрь 2024 подтянута откуда-то и не редактируется. Т.е. будет пробел в дате проживания с ноября 2024 по дату подачи заявки в феврале 2025. Как исправить что проживаем на текущую дату?
-
Ого. А можна ту людину?
-
Доброго вечора скажіть будь ласка, хто не давно продовжував паспорт? Які черги в Едмонтоні?
-
В мене було глянцеве фото, питань не було ніяких, прийняли. Робила в Лондон драгз, але не в Едмонтоні.
-
Блін. Де ж його шукати....а що він замість закордонного прикріпив внутрішній тіпа книжечку? Але треба на англійській мові...не було там подробиць?
-
Підкажіть будь ласка Якщо ми подали заявку на аос в грудні, а в лютому подали на нові ворк перміти. Чи потрібно робити репорт в ім.службу що чекаємо на нові вп? Чи коли прийдуть подовжені, то тоді їм писати листа?
-
Підскажіть,який саме принести документ який підтверджує особу проживання у Канаді ?Дуже дякую 🙏🏻