PR CUAET
-
спробуйте інший браузер. якщо робите на телефоні, спробуйте на звичайному компьютері
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, як вмістити места роботи за останні 10 років в три графи?) додати окремо файл?
-
Добрий день , маю така питания , чи можу я продовжити ворк перміт по внутрішньому паспорту ?
-
Під час створення Express Entry профілю система запитає, чи маєте ви необхідну суму коштів. Проте слід враховувати нюанси вашого стріму : 1. Якщо ви подаєтеся через CEC, proof of funds не вимагається, і вам не потрібно мати ці кошти на рахунку. 2. При заповненні EE профілю система все одно запитає про кошти. Якщо ви виберете “ні”, вас все одно допустять до пулу, але ви не будете кваліфіковані під Federal Skilled Worker (FSW). Це не проблема, якщо ви орієнтуєтесь лише на CEC + провінційну номінацію. 3. Для провінційних програм (PNP) можуть бути окремі вимоги щодо фінансів. Але після отримання 600 балів за номінацію proof of funds для CEC все одно не потрібен. Отже, якщо ви не плануєте подаватися через FSW, ви можете чесно вказати, що не маєте цієї суми, і це не вплине на ваш шанс отримати PR через CEC.
-
Добрий вечір Питання, якщо частково страхова покривала медичні витрати, чи можу я решту (оплачене власним коштом) подавати в податковій декларації?
-
Додавайте те що є з перекладом і лист пояснення, що воно значить і те, що це неможливо зробити цю форму. Так як контакту з людиною немає.
-
Всім привіт, чи можна подовжити ворк перміт, якщо паспорт був подовжений консульством на 5 років, до 2030 року?