PR CUAET
-
Під час створення Express Entry профілю система запитає, чи маєте ви необхідну суму коштів. Проте слід враховувати нюанси вашого стріму : 1. Якщо ви подаєтеся через CEC, proof of funds не вимагається, і вам не потрібно мати ці кошти на рахунку. 2. При заповненні EE профілю система все одно запитає про кошти. Якщо ви виберете “ні”, вас все одно допустять до пулу, але ви не будете кваліфіковані під Federal Skilled Worker (FSW). Це не проблема, якщо ви орієнтуєтесь лише на CEC + провінційну номінацію. 3. Для провінційних програм (PNP) можуть бути окремі вимоги щодо фінансів. Але після отримання 600 балів за номінацію proof of funds для CEC все одно не потрібен. Отже, якщо ви не плануєте подаватися через FSW, ви можете чесно вказати, що не маєте цієї суми, і це не вплине на ваш шанс отримати PR через CEC.
-
Добрий вечір Питання, якщо частково страхова покривала медичні витрати, чи можу я решту (оплачене власним коштом) подавати в податковій декларації?
-
Додавайте те що є з перекладом і лист пояснення, що воно значить і те, що це неможливо зробити цю форму. Так як контакту з людиною немає.
-
Всім привіт, чи можна подовжити ворк перміт, якщо паспорт був подовжений консульством на 5 років, до 2030 року?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, при заповненні дитині форми на Visitor Record що відмічати в Purpose for coming to Canada? Щодо терміну перебування вказувати по терміну дії паспорта? А щодо суми коштів, які є на проживання? Якщо не в ту гілку написала, підкажіть куди. Може є якесь посилання з детальними роз'ясненнями. Заздалегідь дякую. Чогось думала, що Visitor буде легше заповнити ніж SP, але і тут є нюанси
-
Я досі гублюся, що писати доньці в заявці на стаді перміт для школи в графі "funds available for my stay". На рахунках саме зараз дуже мало коштів, але з чоловіком отримуємо регулярні зарплати, працюємо фуллтайм. І ось що вказати в цій графі? Оце наше майже нічого? Боюся, що отримаємо відмову. Cуму річної декларації? (Усі пейстаби, виписки з банків та декларації додаємо)
-
Я заполнила форму 5710, но получается только на себя, могу ли я скачать ещё одну для мужа и оеьегка, тогла моя не обнулится?? Как сделать, чтобы усi документы были подгружены за всех?
-
Доброго дня, чи могли би ви поділитись якимось місцевими групами нашої спільноти, де можна отримати якусь додаткову інформацію, не лише щодо документів?