PR CUAET
-
Добрий вечір Питання, якщо частково страхова покривала медичні витрати, чи можу я решту (оплачене власним коштом) подавати в податковій декларації?
-
Додавайте те що є з перекладом і лист пояснення, що воно значить і те, що це неможливо зробити цю форму. Так як контакту з людиною немає.
-
Всім привіт, чи можна подовжити ворк перміт, якщо паспорт був подовжений консульством на 5 років, до 2030 року?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, при заповненні дитині форми на Visitor Record що відмічати в Purpose for coming to Canada? Щодо терміну перебування вказувати по терміну дії паспорта? А щодо суми коштів, які є на проживання? Якщо не в ту гілку написала, підкажіть куди. Може є якесь посилання з детальними роз'ясненнями. Заздалегідь дякую. Чогось думала, що Visitor буде легше заповнити ніж SP, але і тут є нюанси
-
Я досі гублюся, що писати доньці в заявці на стаді перміт для школи в графі "funds available for my stay". На рахунках саме зараз дуже мало коштів, але з чоловіком отримуємо регулярні зарплати, працюємо фуллтайм. І ось що вказати в цій графі? Оце наше майже нічого? Боюся, що отримаємо відмову. Cуму річної декларації? (Усі пейстаби, виписки з банків та декларації додаємо)
-
Я заполнила форму 5710, но получается только на себя, могу ли я скачать ещё одну для мужа и оеьегка, тогла моя не обнулится?? Как сделать, чтобы усi документы были подгружены за всех?
-
Доброго дня, чи могли би ви поділитись якимось місцевими групами нашої спільноти, де можна отримати якусь додаткову інформацію, не лише щодо документів?
-
Добрый вечер. Впервые зашел в чат по ПР. Может тут что-то узнаю. Ситуация такая, подались на ГУМ в сентябре 2023. Наш англоязычный консультант ничего не объясняет особо и если спрашиваю его по эл. почте, то дает короткий ответ в стиле да/нет/не знаю. Можете пожалуйста объяснить вообще какие этапы основные по ГУМ ПР? Вот что примерно было: 1. В сентябре 2023 через пару недель после подачи запросили биометрию и тишина 2. Потом летом 2024 запрос на медосмотр. 3. Осенью какие-то доп доки запросили и потом запрос на оплату якобы сборов за ПР карты. 4. Через месяц запрос по моему военному статусу, где служил, что и как... 5. Через еще 2 месяца запрос на подтверждение текущего адреса проживания всех аппликантов. 6. Вот прошло уже полтора месяца, пока тишина... Судя по этим моментам, на каком мы этапе примерно? Какие вообще основные этапы бывают? Как долго еще ждать? Прошло 1 год и 6,5 месяцев всего. У нас скоро заканчиваются WP, теперь не ясно, ждать ответа или подаваться на продление WP? Подача на ВП не растянут сроки рассмотрения ПР? Ничего не понятно. Я новичек. Всем спасибо за любую информацию!