PR CUAET
-
Звʼяжіться з консультантом, щоб зрозуміти чи він отримав на вашу аплікацію Portal 1 letter . Якщо такого немає - це просто перевірки офіцером вашого поточного місцеперебування, і ніякого рішення по справі ви ще НЕ отримали. Це допоможе зрозуміти ви на етапі background check досі, чи таки було Final Decision і після нього Portal 1
-
Якщо заявка подана через консультанта, і він зазначений як ваш представник, то всі оновлення надходять саме йому. Проте ви можете отримати доступ до інформації самостійно кількома способами, найдієвіший з яких GCMS notes, але термін із очікування сягає 30 днів. GCMS Notes показують внутрішні коментарі офіцерів та статус заявки. Як їх отримати ми писали тут : GCMS Notes: Що це? Яка їх важливість? Навіщо вони мені потрібні? Як Замовити? Якщо вам потрібен прямий контроль над справою, можна відкликати представництво через IMM 5476.
-
Всім привіт, чи хтось недавно їздив в Америку з Канади і назад? Як обстановка зараз?
-
Подання 12 січня 24 го року …запит через веб форму - сьогодні АОR
-
Вітаю! Підкажіть ,будь ласка , це означає що він вже в канаді , вірно?
-
Якщо мій паспорт виготовлений (подавала документи в консульстві Торонто), чи можу я замовити доставку DHL чи Укрпошта до Едмонтона?
-
спробуйте preply, просто шукайте носія і ціну, яка вам підходить. оскільки розмовний курс не має на меті проходження підручників, граматики і т.п., то вам підійде будь-який носій, щоб розговоритися. великий плюс в тому, що весь час спікінгу буде присвячений тільки вам
-
Я не можу створити новий аккаунт але все ще можу зайти в старий. Я ввожу дані 15000 з tax return за 2023 файлу при реєстрації з новим sin і вибиває помилку. Я намагався відіслати tax file return з новим SIN за минулий рік через turbotax і мені вибило що cra не приймає мій NETFILE і мені треба паперово відсилати все🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
-
Ця інформація має синхронізуватися. Має бути все добре, тобто Ви маєте побачити всю інформацію з старого акаунта в новоствореному
-
Провинция?!)