PR CUAET
-
Ми подали документи 15 листопада, немає ніяких змін. Двічи телефонували, відповіли,що документи є,але ніхто ще не розглядав. Починаю хвилюватися
-
Дякую ❤️
-
Я дивилась вебінар з представниками податкової канадської, то на подібне питання вони відповіли, що ніяких податків з продажу житла в Україні ми не маємо тут у Канаді сплачувати. Взагалі у разі наявності питань рекомендували телефонувати їм із запитаннями, але нажаль номер телефону я не зберегла. Ось за цим посиланням спробуйте знайти телефон, а також якийсь чат бот у них є, тож можете спробувати уточнити усе. www.canada.ca/en/revenue-agency/corporate/contact-information.html
-
А мені в Торонто треба. Дякую
-
portal 1?
-
А що після біл і медікал?
-
В Саскачевані страхування зразу.
-
У мене вони отримали на початку травня, відправили через два місяці у Wes. Мені трапилась дуже паскудна спеціаліст, відморожена зовсім, ніколи не відповідала, зовсім ніякого контакту не було. Мої друзі у Києві ходили туди , щоб здвинути цю ситуацію з мертвоі точки.
-
Тому що 90проц пропозицій роботи з поганими умовами праці. Плюс 6 місяців не має страховки. Змінив роботу а там ті самі працюють канадці або прийшли нові канадці. І що знову міняти? Мої знайомі міняли десь 8 разів і майже усе однакове. Вирішили питання кардинально авшли на вищу освіту
-
не знаю ще скільки саме займає розгляд. Чув що десь 3-5 місяців. Далі подача на ПР, там окремий ресурс, як я розумію - вам інструкція має прийти після отримання номінації від провінції