PR CUAET
-
Ця інформація має синхронізуватися. Має бути все добре, тобто Ви маєте побачити всю інформацію з старого акаунта в новоствореному
-
Провинция?!)
-
Subject вашого імейлу консультанту : Follow-up on PR Application : імʼя , дата народження, UCI номер “ Dear Mr. …. , I hope you are doing well. We are following up on our PR application, as we received a request a few months ago to confirm our Canadian address. We would appreciate your clarification on whether this was: - A routine verification as part of the background check, or - A Portal 1 request. Additionally, could you kindly provide an update on the current status of our application? We want to ensure we are not left in limbo. Thank you for your time and assistance. Looking forward to hearing from you soon,. Kind regards, Rodoslav …. “
-
Підкажіть будь ласка чи не можуть через медогляд відмовити? Покидала Канаду більше ніж на 6 місяців, була в Україні. Бачила різні поради - прикріпляти старий, чи проходити новий. Писати правду що виїжджали з країни більше ніж на 6 місяців і в колонці медогляду прикріпляти старий? Якщо прийде запит на медогляд це не проблема, але чи не можуть відмовити?
-
Ви маєте ФІЗИЧНО перебувати в Канаді для подовження перміту Цю інформацію ІРСС можуть легко перевірити по вашій аплікації & системі перетину кордону
-
Закордонний паспорт закінчується , і не можу ні як отримати новий
-
Заповнюютна продовження нового WP питання про мед огляд. Проходили мед огляд ще по приїзду в лютому 23року, за професіями для яких потрібен мед огляд не працюємо. То як вказати? Так і прикріпити документ з просроченим мед оглядом чи вказувати ні не проходити?
-
Ні, маєте використовувати закордонний
-
Протягом 12 місяців - ні Детальніше писали тут : t.me/prcuaet/2427/480103
-
Як отримують, без резерва даже не приймають?
-
В Маямі було дуже жарко 28+ , а так без проблем 😉
-
Ви це, звісно, можете спробувати пояснити офіцеру, але наврядче буде позитивне рішення на вашу користь Алгоритм дій є, паспорти люди отримують, хоч і зі складностями
-
Добрий вечір. У мене питання. У сина visitor закінчується у вересні 25. У нас з чоловіком у травні 26. Хочемо подати на продовження. Я зрозуміла, що краще окремо. Але я хвилююся, що якщо буде окремо, то сину продовжать до старої дати наших WP. Як це працює?