PR CUAET
-
Ні, маєте використовувати закордонний
-
Протягом 12 місяців - ні Детальніше писали тут : t.me/prcuaet/2427/480103
-
Як отримують, без резерва даже не приймають?
-
В Маямі було дуже жарко 28+ , а так без проблем 😉
-
Ви це, звісно, можете спробувати пояснити офіцеру, але наврядче буде позитивне рішення на вашу користь Алгоритм дій є, паспорти люди отримують, хоч і зі складностями
-
Добрий вечір. У мене питання. У сина visitor закінчується у вересні 25. У нас з чоловіком у травні 26. Хочемо подати на продовження. Я зрозуміла, що краще окремо. Але я хвилююся, що якщо буде окремо, то сину продовжать до старої дати наших WP. Як це працює?
-
Мій попередній акаунт заблокували через 2,5 тижні після отримання нового SIN. Хтось тут писав, що в них було швидше. Але тільки після цього Ви зможете створити новий аккаунт.
-
З резервом. Детальніше про це в гілку Резерв+ чи Слоти Для стандартного подовження вп треба чинний закордонний паспорт, не внутрішній айді. Якщо шукаєте інший вихід - можна спитати в цій гілці: t.me/prcuaet/468573 . Там, здається, були інші варіанти
-
Друзі привіт, може в когось була подібна ситуація.Не була в Україні 5 років, тепер потрібно робити новий закордонний паспорт а в українському не вклеєли фото в 25 так як не було можливості, 1 рік просрочки.Чи виникне проблема при подачі на закордонний? Щиро дякую за відповідь