PR CUAET
-
З реальних варіантів підняти бал наразі: - здати вище англ - додати французьку - вища освіта - більше досвіду як в Канаді так в поза - додаткові канадські ліцензії (якщо регульована робота) чи освіта - провінційна номінацію +600, яка вас майже автоматично вибʼє в пул на наступний ІтА Варіант LMIA / CUFTA під питанням, оскільки скоро весна, а весною їх обіцяли «порізати»
-
Без закордонного паспорта біометрію не візьмуть.
-
Отримати сертифікат номінації від вашої провінції. Процес в двох словах : 1. при створені ЕЕ аккаунт вказати провінцію, в якій ви зацікавлені & плануєте проживати & маєте звʼязки 2. Якщо провінція в вас зацікавлена (ваш НОК, досвід, CRS), вона надішле вам Notice of Interest 3. З ним ви можете на сайті провінції податися на номінацію. 4. При позитивному рішення провінційної імміграційної служби & схваленні номінації ви автоматично отримаєте +600 балів в ЕЕ профайл 5. Це майже 100 гарантує, що при наступній PNP вибірці вам буде надіслано ІтА
-
Ви можете створити вже свій акаунт і ініціювати нову PR аплікацію. Файл номінації від провінції там теж буде в переліку обов'язковим але ж вас ніхто не заставляє одразу її туди загружати і заповнену аплікацію відправляти. Саме гірше що може буть - вийде час на те щоб відправити цей драфт аплікації. Ну дак видалите його і створите новий коли вже все на руках буде. Нікуди далі вашего кабінету ця чернетка не піде
-
Скажите пожалуйсты,вы подавали оналайн на воркпермит и письмо отправляли на трп?И как фи оплачивали?
-
Привіт усім. Хотів поділитись з вами скріншотами які може вам допоможуть у заповненні заявки на Study Permit для школяра. В моєму випадку - я подавав з акаунту дружини на виготовлення SP своїй доньці 15 років. До цього в неї ніколи не було SP, а її наявний VR закінчується у липні 2025. В мене була проблема з тим що не міг підкріпити валідовану форму 5709 до справи. Багато чого перепробував, навіть читав що при прикріпленні цієї форми, відбувається перевірка відповідності деяких питань з опитувальником. Тому скоріш за все моя проблема була у невірних деяких відповідях. Також хочу сказати що мені допомогла одна з учасниць цього чату. Я вирішив скомбінувати всі поради щоб вирішити проблему, тому зараз не можу однозначно сказати що саме вплинуло на позитивний результат. Значить я слідував таким крокам 1) Видалив анкету з акаунту і створив нову (скріншоти знизу прикріплюю 2)Анкету зробив за ОДИН день 3) В цей самий день скачав форму IMM5709 4) Цю форму НЕ ПЕРЕЙМЕНОВУВАВ, при скачуванні зберіг у нову папку, де не було інших форм 5)Завантажив новий Adobe reader і саме ним заповнював. 5а) після заповнення форми натиснув Validate, дочекався баркодів, натиснув іконку збереження на комп. (дискета). 6) Анкету робив на IRCC secure account, а не на порталі. Для повноти інформації - в мене віндовс, браузер хром не оновлений. 7) В моїй фотці форми у питанні з якого числа дитина буде навчатись я вказав насправді 23 лютого 2024 (просто фотку для вас робив сьогодні і мусив виправити щоб валідація пройшла) 8) Я ще не підкріпив всіх документів і не подав і тим паче не отримав позитивне рішення, просто ділюсь яким чином в мене вирішилась проблема з підкріпленням форми 5709 Отже в наступному повідомленні прикріплю фотки
-
Подали 1го и 4 го января. Сегодня пришёл АОР.
-
-
Есть ли тут кто у кого муж еще в Украине, а жена тут. Подавались вместе. Пришел запрос на биометрию. Жене сделали аппойнтмент в Виннипеге, а где пройти биометрию мужу и какой процесс? Подскажите пожалуйста 🙏🏼
-
Добрий вечір. підкажіть будьласка, в кого дитина ходила тут в школу, навіть якщо в Україні вже мала повну середню освіту. В який клас ви тут записувались в 11 чи 12? І чи не було питань про те, чому йдете в школу якщо вже є атестат. Що ви їм казали і як пояснювали? Заздалегідь дякую.