Привіт усім. Хотів поділитись з вами скріншотами які може вам допоможуть у заповненні заявки на Study Permit для школяра. В моєму випадку - я подавав з акаунту дружини на виготовлення SP своїй доньці 15 років. До цього в неї ніколи не було SP, а її наявний VR закінчується у липні 2025. В мене була проблема з тим що не міг підкріпити валідовану форму 5709 до справи. Багато чого перепробував, навіть читав що при прикріпленні цієї форми, відбувається перевірка відповідності деяких питань з опитувальником. Тому скоріш за все моя проблема була у невірних деяких відповідях. Також хочу сказати що мені допомогла одна з учасниць цього чату. Я вирішив скомбінувати всі поради щоб вирішити проблему, тому зараз не можу однозначно сказати що саме вплинуло на позитивний результат. Значить я слідував таким крокам
1) Видалив анкету з акаунту і створив нову (скріншоти знизу прикріплюю
2)Анкету зробив за ОДИН день
3) В цей самий день скачав форму IMM5709
4) Цю форму НЕ ПЕРЕЙМЕНОВУВАВ, при скачуванні зберіг у нову папку, де не було інших форм
5)Завантажив новий Adobe reader і саме ним заповнював.
5а) після заповнення форми натиснув Validate, дочекався баркодів, натиснув іконку збереження на комп. (дискета).
6) Анкету робив на IRCC secure account, а не на порталі.
Для повноти інформації - в мене віндовс, браузер хром не оновлений.
7) В моїй фотці форми у питанні з якого числа дитина буде навчатись я вказав насправді 23 лютого 2024 (просто фотку для вас робив сьогодні і мусив виправити щоб валідація пройшла)
8) Я ще не підкріпив всіх документів і не подав і тим паче не отримав позитивне рішення, просто ділюсь яким чином в мене вирішилась проблема з підкріпленням форми 5709
Отже в наступному повідомленні прикріплю фотки