PR CUAET
-
Очень благодарна за ответы! Всем спокойной ночи!
-
Ні не перший , але перший раз автом заїджав , офіцер запитав стандартні питання , оплатив US-VISIT fee 6$ все і на Ніагару , а назад до Канади стандартні питання, потрібно обовʼязково паспорт і WP нічого такого особливого не було в процедурах проходження кордону
-
-
Зайдите на их сайт, лучше им дозвониваться,мы так делали
-
Дякую. Ця послуга недоступна зараз(
-
А як вона називається? Бо мені у підтримці сказали що зараз ведуться якісь роботи по її відновленню.
-
Підкажіть будь ласка, після отримання Аор дається 30 днів на проходження біометрії. Я збираюся проходити в Канаді. Чоловік в Україні, на фронті зараз. І співпало що паспорт тільки відправив на вклейку візи в Польщу. Без паспорта він не зможе здати біометрію. Якого листа їм потрібно написати, бо скоріше за все не встигне в термін 30 днів все завершити?
-
Біометричний на ПР запитується ЗАВЖДИ Вони не використовують вашу стару з часів подачі на TRP
-
❗️❗️❗️ Всі повідомлення не по темі гілці перенесено : t.me/prcuaet/19036 Повідомлення видалені Дякуємо за розуміння
-
Я не читала. Теперь прочитала. Спасибо 👍
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста, сыну пришёл запрос на биометрию, подавали на продление ворк пермита. Но паспорта физического ещё нет. Как быть в такой ситуации при сдачи биометрии?
-
Дякую за уточнення. Тому що я перевіряв, біометрія є в базі, дійсна протягом 10 років, тому навіть і не платив. А виходить це ще раз беруть біометрію на ПР. Не можуть вже наявною користуватись.
-
Підкажіть будь ласка для отримання WP з поміткою Quaet, в яких пунктах потрібно прописувати позначку Quaet?