PR CUAET
-
Зайдите на их сайт, лучше им дозвониваться,мы так делали
-
Дякую. Ця послуга недоступна зараз(
-
А як вона називається? Бо мені у підтримці сказали що зараз ведуться якісь роботи по її відновленню.
-
Підкажіть будь ласка, після отримання Аор дається 30 днів на проходження біометрії. Я збираюся проходити в Канаді. Чоловік в Україні, на фронті зараз. І співпало що паспорт тільки відправив на вклейку візи в Польщу. Без паспорта він не зможе здати біометрію. Якого листа їм потрібно написати, бо скоріше за все не встигне в термін 30 днів все завершити?
-
Біометричний на ПР запитується ЗАВЖДИ Вони не використовують вашу стару з часів подачі на TRP
-
❗️❗️❗️ Всі повідомлення не по темі гілці перенесено : t.me/prcuaet/19036 Повідомлення видалені Дякуємо за розуміння
-
Я не читала. Теперь прочитала. Спасибо 👍
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста, сыну пришёл запрос на биометрию, подавали на продление ворк пермита. Но паспорта физического ещё нет. Как быть в такой ситуации при сдачи биометрии?
-
Дякую за уточнення. Тому що я перевіряв, біометрія є в базі, дійсна протягом 10 років, тому навіть і не платив. А виходить це ще раз беруть біометрію на ПР. Не можуть вже наявною користуватись.
-
Підкажіть будь ласка для отримання WP з поміткою Quaet, в яких пунктах потрібно прописувати позначку Quaet?
-
Всім привіт.Може хтось із вас знає такі нюанси з приводу ВП,підскажіть будь ласка Зараз чоловікові немає сенсу продовжувати ВП (який до 31 березня)бо срок дії паспорта через рік як і ВП закінчуеться,нового ще немає.Питанння:наскільки буде важко продовжити ВП відкритий на загальних умовах після березня?Чи можливо це?Роботодавець відповів,що закритий не хоче робити для своїх працівників.Залишаеться тільки надія на продовження ВР відкритого,що є на основі нового вже паспорту.На ПР ще не подавались,все тяжко з тестом англійської, та й умови подачі тяжчими стали....... Буду вдячна за відповідь
-
Можна з цього приводу подробніше, будь ласка? Де прочииать можна, які кроки? Як довго чекати на ТП? Це для мого чоловіка план В, як що не отримаємо ПР...до кінця паспорту...чула про таке, але не знайшли інформації
-
Вам потрібно написати запит на продовження терміну здачі біометрії через IRCC Web Form. Ось це вказати у запиті: 1.Номер заявки (Application Number) – вказаний у вашому AOR. 2.Пояснення ситуації: - Чоловік фізично не може здати біометрію у встановлений термін, оскільки: - Він перебуває на фронті в Україні. - Його паспорт зараз знаходиться на вклейці візи в Польщі. Надати докази при можливості - Через ці обставини він не встигне пройти процедуру в межах 30 днів. 3. Прохання про продовження терміну: - Запросіть додатковий час для здачі біометрії, наприклад 90 днів. - Запропонуйте надати підтверджуючі документи (якщо потрібно), наприклад, довідку про службу або підтвердження передачі паспорта на вклейку візи.