PR CUAET
-
Я не читала. Теперь прочитала. Спасибо 👍
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста, сыну пришёл запрос на биометрию, подавали на продление ворк пермита. Но паспорта физического ещё нет. Как быть в такой ситуации при сдачи биометрии?
-
Дякую за уточнення. Тому що я перевіряв, біометрія є в базі, дійсна протягом 10 років, тому навіть і не платив. А виходить це ще раз беруть біометрію на ПР. Не можуть вже наявною користуватись.
-
Підкажіть будь ласка для отримання WP з поміткою Quaet, в яких пунктах потрібно прописувати позначку Quaet?
-
Всім привіт.Може хтось із вас знає такі нюанси з приводу ВП,підскажіть будь ласка Зараз чоловікові немає сенсу продовжувати ВП (який до 31 березня)бо срок дії паспорта через рік як і ВП закінчуеться,нового ще немає.Питанння:наскільки буде важко продовжити ВП відкритий на загальних умовах після березня?Чи можливо це?Роботодавець відповів,що закритий не хоче робити для своїх працівників.Залишаеться тільки надія на продовження ВР відкритого,що є на основі нового вже паспорту.На ПР ще не подавались,все тяжко з тестом англійської, та й умови подачі тяжчими стали....... Буду вдячна за відповідь
-
Можна з цього приводу подробніше, будь ласка? Де прочииать можна, які кроки? Як довго чекати на ТП? Це для мого чоловіка план В, як що не отримаємо ПР...до кінця паспорту...чула про таке, але не знайшли інформації
-
Вам потрібно написати запит на продовження терміну здачі біометрії через IRCC Web Form. Ось це вказати у запиті: 1.Номер заявки (Application Number) – вказаний у вашому AOR. 2.Пояснення ситуації: - Чоловік фізично не може здати біометрію у встановлений термін, оскільки: - Він перебуває на фронті в Україні. - Його паспорт зараз знаходиться на вклейці візи в Польщі. Надати докази при можливості - Через ці обставини він не встигне пройти процедуру в межах 30 днів. 3. Прохання про продовження терміну: - Запросіть додатковий час для здачі біометрії, наприклад 90 днів. - Запропонуйте надати підтверджуючі документи (якщо потрібно), наприклад, довідку про службу або підтвердження передачі паспорта на вклейку візи.
-
Нове місце реєстрації, якщо не помиляюсь повинно бути куплене до 2013 року, тоді воно буде у реєстрі, якщо раніше то власнику потрібно внести в реєстр… і тоді все можна зробити через дія.
-
Дякую)
-
Добрий вечір, допоможіть будь ласка🙏, ситуація: заповнюю аплікацію на wp, але точно не пам'ятаю які саме роботи я вказувала в минулій аплікації форма 5710, ця форма не зберігалась. Питання: чи можливо в кабінеті IRCC знайти цю форму??? Чи можливі негативні наслідки якщо я помилюсь в цій формі з переліком або датою попередніх робіт з України? Дякую, всім добра, сил та залізних нервів!
-
Всім привіт. Чи хтось знає відповіді на пару моїх питань. Будь ласка поясніть. 1. На який документ подавати дитині 16 років якщо при в'їзді до Канади їй видали одразу і ворк перміт і стаді перміт. Має зараз два документи з однаковими датами. 2. Чи має сенс подавати заявку на продовження якщо перший перміт виданий до кінця дії паспорту а не на три роки? То про дитину також. На паспорт новий подалися але не отримали і виходить сто ще зі старим паспортом.
-
Після 21 січня 2025 мабуть, ні.
-
Якщо ви вказували такі самі дані як на першу заявку Cuaet , то можно скачати анкету подачі на cuaet, я заповнювала по ній і продовження wp і форму на PR , якщо ні то пошукайте в своїх поданих заявках в кабінеті , можливо знайдете , і перед тим як додати цю форму , ви мали її спочатку зберігти в файли , можливо десь в архіві самого компʼютера в документах пошукайте , дані мають спів падати
-
Дякую. 🙏