PR CUAET
-
Дякую)
-
Добрий вечір, допоможіть будь ласка🙏, ситуація: заповнюю аплікацію на wp, але точно не пам'ятаю які саме роботи я вказувала в минулій аплікації форма 5710, ця форма не зберігалась. Питання: чи можливо в кабінеті IRCC знайти цю форму??? Чи можливі негативні наслідки якщо я помилюсь в цій формі з переліком або датою попередніх робіт з України? Дякую, всім добра, сил та залізних нервів!
-
Всім привіт. Чи хтось знає відповіді на пару моїх питань. Будь ласка поясніть. 1. На який документ подавати дитині 16 років якщо при в'їзді до Канади їй видали одразу і ворк перміт і стаді перміт. Має зараз два документи з однаковими датами. 2. Чи має сенс подавати заявку на продовження якщо перший перміт виданий до кінця дії паспорту а не на три роки? То про дитину також. На паспорт новий подалися але не отримали і виходить сто ще зі старим паспортом.
-
Після 21 січня 2025 мабуть, ні.
-
Якщо ви вказували такі самі дані як на першу заявку Cuaet , то можно скачати анкету подачі на cuaet, я заповнювала по ній і продовження wp і форму на PR , якщо ні то пошукайте в своїх поданих заявках в кабінеті , можливо знайдете , і перед тим як додати цю форму , ви мали її спочатку зберігти в файли , можливо десь в архіві самого компʼютера в документах пошукайте , дані мають спів падати
-
Дякую. 🙏
-
Так, тому я в Альберті). Я не подивилась, що ви писали за 3500, побачила суму 35000
-
Ноль я бы не указывал, указывайте как положено по таблице. Если отберут в итоге по CEC - эту сумму не надо будет никак подтверждать
-
Подовжувала печаткою
-
так