PR CUAET
-
Мені подовжили на 5 років
-
Подовжувати тільки за 2місяці до закінчення паспорта
-
Вітаю! Ось така проблема - не можу завантажити форму, хоча я її і валідувала і зберегла
-
Знайома була в Едмонтоні, сказала, що якась жінка приймала документи на паспорт. Це нова консулка?
-
Супер, рада що все спрацювало😊
-
Отримували запрошення на біометрію тільки на є-меіл. Дякую, пізніше гляну, може дійсно проблимав)
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/20-6/tutoring-equivalent-services.html
-
За один подход заполняла
-
Листом через Канада пост, замовляли єкспрес доставку, прийшло в консульство на наступний робочий день
-
На жаль тільки Едмонтон, подивіться в пошуку по групі, або на сайті самого консульства
-
Тобто якщо ваша навчальна программа відповідає базовій програмі визначеній шкільним керівництвом у кожній із провінцій то ваші послуги звільняються від оподаткування GST . я розумію що ваші послуги близькі до цього, але є нюанси котрі знаєте лише ви . Я вам раджу або подзвонити самій та описати свою ситуацію або щоб зробив за вас бухгалтер. Наче математика це шкільний предмет ви точно допомагаєте учням. але сказати що ви 100 % не маєте чарджити GST не скажу .
-
Відправляла тільки заяву і квитанцію про сплату, вже маю трекінг номер, паспорт в дорозі