PR CUAET
-
Вітаю. Нагадайте будь ласка чи можна міняти нок і комбінувати досвід для рурал програми? Якщо півтора роки досвіду один нок, а лист від міста отримати на інший новий, то загальний досвід сумується і можна рухатись далі на рурал? Перерила всі свої збережені і не знайшла де це бачила 🤦♀️🙄 Головне загальний досвід 12 + місяців чи таки нок важливо щоб той самий лишався 12міс в рурал локації і не можна міняти?
-
Доброї ночі Таке питання По балам калькулятора ЕЕ маю більше 400 Але при створенні профілю в ЕЕ треба мінімум мати 300 балів щоб йти по провінційній програмі в Альберті Канадіан Експ Класс По всім параметрам підхожу але вибиває що не підхожу при заповнені анкети на ЕЕ профіль Яку можна робити там помилку? Вже 5 разів заповнював ЕЕ профіль не знаю в чому причина Дякую за допомогу
-
-
Вы были правы, спасибо. Скорее всего проблема в том, что я закончила аппликацию после 00:00
-
Що означає «погасити паспорт»? Здати його в консульстві?
-
Доброго вечора! Усі наші вчителі – досвідчені, доброзичливі та професійні, тож незалежно від того, до якої групи ви потрапите, навчання буде якісним і цікавим. Щодо групи Лариси – потрапити туди можна, якщо збіжиться ваш рівень та графік із групою, яку вона набирає. Це залежить від багатьох факторів, тому гарантій немає, але якщо пощастить і все співпаде, то буде можливість навчатися саме в неї. Якщо ж ні – обов’язково підберемо для вас іншу чудову групу!
-
Дякую. Я постійно в авто радіо слухаю, досить непогано розвиває вміння слухати. А мені треба саме говорити 👍🤪
-
Дайте контакт адвоката будь ласка. Локація не важлива
-
Поділіться, будь ласка, посиланням, яке вам допомогло заповнити заявку на продовження WP.
-
Я робив по ось цьому відео, 3 тижні і новий ворк перміт
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=hLsptvJeer37tpiN
-
User Мария Волкова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Виктория has been kicked from the chat because this user is in spam list