PR CUAET
-
Я подала родичей 28 ноября, тоже стала переживать , что никаких движений , ну получается не одна я такая )
-
Бо є інструкціі, більш менш зрозумілий процес, терміни.
-
Цікаво чьому в myimmitracker для OINP остання дата отримання номінації 30 NOV 2023 ? Після цього - глухо
-
Можливо хтось стикався з перекладом з білоруської?
-
Бо у вес достатньо відправити скан, оплатити і чекати готових документів на пошту. Ну і співробітники апостиля.юа можуть порадити якщо з дипломом є нюанси. В мене в дипломі знайшли опечатку і тра було перевипускати, а це місяці часу. Консультант дуже допоміг бо виявляється Канада приймає виправлення ручкою затверджені печаткою університету, таким чином мені це вартувало 2 годин часу і все.
-
Так, згідна, є люди хто і довше ніж 6 місяців чекають. Це все ж таки ПР, а не звичайна Cuaet visa, і українці не в пріоритеті більше як ми бачимо. Багато хто думає що це буде швидко як був Cuaet( для багатьох, є виключення), тому і починають переживати. Нема чого 😊 просто ті хто прям перші подали як програма відкрилась, то їм скоріше прийшов AOR тому що було мало аплікацій ще. І як ми бачимо на цьому етапі все і зупинилось. Тому треба розслабитися і бути вдячні взагалі що така проста програма існує 😁
-
Бенефіти через три місяці. Кана дців взагалі нема. А ті що на них схожі, мають Українське коріння