PR CUAET
-
Кто знает еще дают work permit в аэропорту для тех кто первый раз заезжает по визе Cuaet? Город Ванкувер, если точнее.
-
Делали тоже по этому видео 5 января, но тишина до сих пор
-
User Анастасия has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дякую!
-
Вітаю, підкажіть будьласка, лише місяць працюю покоївкою, в клінінг прибираю будинки, а також як кравець. Це всі роботи на парт тайм. Чи можу я подаватися за якоюсь із цих професій на PR. Кажуть що покоївки і клінінг не підходить по skill worker. І чи обовязково мати фул тайм. В Україні працювала 10р швачкою. Але фул тайм неможу тут знайти за цією посадою.
-
Причин може бути декілька, з головних: - невірний НОК & TEER - немає повного року+1560 годин для СЕС - немає 68/100 для FSW - немає proof of funds для FSW - немає ЕСА чи номер сертифікату введений неправильно. - немає мінімального прохідного балу за англ Детальніше: Ineligible: Чому при створенні аккаунта в Express Entry, в мене вибиває система і надає 0 балів?
-
-
Якщо ви і дитина не працюєте то ваші неоподатковані мінімум буде враховуватися. Наприклад 15к чоловіка + 15к ваші+4 к дитини. Річна зп 60к-35к= 25к до оподаткування.
-
Вірогіднісь, що ваш паспорт вам відправлять більш ніж через місяць після виготовлення, дуже низька. Тому що за цей час його могли запакували в дипломатичну пошту. Зазвичай треба оформлення доставки робити за день два після виготовлення паспорта. Але пробуйте, якщо прийде диппоштою, то зможете повернути кошти за доставку.
-
User Милана has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дякую
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка, чи є установлені терміни розгляду owp? Розумію що далеко не перша..... 😊хто це питає. Або дайте посилання де про це написано.
-
User Марго Минина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
📱 ПОДОВЖЕННЯ WORK PERMIT/VISITOR RECORD/STUDY PERMIT/VISA EXTENSION ‼️Всі ваші документи подають юристи з досвідом в міграційній сфері від 14 років ‼️ Для звʼязку з командою Звертайтесь на пошту 📧[email protected] Або в приватні в телеграм @alissapavlenko