PR CUAET
-
Доброго ранку, громадо! Може хтось знає відповідь на моє питання? Я подалась на PR по spouse sponsorship, але наразі коду аплікації ще не маю для того щоб на цій підставі податися на продовження WP. Мій WP дійсний до початку червня 2025. Боюсь ризикувати із очікуванням коду аплікації та хочу податись по цій програмі для українців, що дійсна до 31 березня. 1)Чи можу я робити це паралельно, очікуючи обробки моєї аплікації по spouse sponsorship? 2) Якщо так, то мені потрібно заповнювати на продовження дозволу на роботу у тому самому особистому кабінеті де я заповнювала аплікацію на PR чи я можу створити новий особистий кабінет? Сподіваюсь на відповіді. Дякую
-
Питання не в тому чи потрібно. А як краще зробити якщо ще є час. Дякую
-
Подскажите плиз. При подаче ребенку на продление ramq нужен ли уже продленный визитор рекордс?
-
получили уже WP по второй заявке?
-
Доброго дня. Не підскажете, будь ласка, де можна почитати про онлайн оновлення сін? Може є якісь інструкції? Вибачте, може вже десь писали по це, але я не знайшла. Дякую заздалегідь
-
User Ольга Лохоня has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Владислава Любишкина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Вітаю! Маю таку ситуацію: подався на новий ворк перміт у середині Листопада, але не оплатив заявку, бо думав, що це ще безплатно. Зрозумів, що треба платити, оплатив у Лютому і додав чек до заявки. Підкажіть хто знає/стикався з такою ситуацією як краще зробити: дочекатись розгляду вже поданої заявки чи краще зробити нову і оплатити її заново, щоб в теорії нову заявку швидше розглянули?
-
Here are 23 essential items to keep in your car for emergency purposes: # Safety and First Aid 1. First aid kit 2. Reflective warning triangles or road flares 3. Fire extinguisher 4. Reflective vest or emergency jacket # Tools and Equipment 5. Jumper cables 6. Multitool or pocket knife 7. Flashlight and extra batteries 8. Spare tire and tire-changing equipment 9. Tire pressure gauge 10. Wheel chocks or blocks # Communication and Navigation 11. Cell phone with charger and backup battery 12. GPS device or map 13. Two-way radio or walkie-talkie 😅 14. Whistle or other signaling device # Comfort and Hygiene 15. Bottled water and non-perishable snacks 16. Blanket or emergency blanket 17. Sanitation supplies (e.g., hand sanitizer, toilet paper) 18. Moist towelettes or baby wipes # Miscellaneous 19. Duct tape 20. Basic toolkit (e.g., pliers, screwdrivers) 21. Important phone numbers and documents (e.g., insurance cards, vehicle registration) 22. Small shovel or ice scraper 23. Emergency phone charger or portable power bank Remember to check your car's emergency kit regularly to ensure everything is still usable and not expired. 👌 #ThanksForTheInfo #needtoknow #car #drivingtips #vehicle #drivesafe #cartips
-
В гуглі. Так і пишете SIN update
-
Update Подача 20/02/2024 AOR+Bio 25/02/2025 Ванкувер