PR CUAET
-
Зацікавленість в СЕС, не FSW
-
1. Невірна гілка 2. За таке можете отримати бан в цій спільноті Повідомлення видалено. Dima
-
Dima Ваші питання щодо ВП і паспорту пишіть тут, будь ласка
-
Гілка про питання щодо паспортів : t.me/prcuaet/19036 ; t.me/prcuaet/55035 Правила чату /rules Повідомлення НЕ має жодного відношення до Експрес Ентрі , тому видаляємо Dima
-
Доброго ранку. Скажіть, будь ласка, чи треба якогось листа прикріплять щоб не забули поставити помітку що я по програмі QUAET на новому WP?
-
Доброго дня! Стосовно паспорта переробити, залишилось рік часу йому, а для продовження ворк перміту просять переробити паспорт, там забиті черги, можливо знаєте як це зробити можна?
-
У нас у ребенка истекает визитер рекордс в конце марта. Соответственно рекордс надо продлить. Могу ли я продлить ребенку ramq до момента получения нового визитер рекордс? Я заполнил формуляр на сайте и там нужно было только добавить свидетельство о рождении ребенка и второй я добавил OWP матери, который уже продлен. Достаточно ли этого или они затребуют продленный визитер рекордс?
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка як правильно вчинити. подача 29.04.2024 2 дорослих 2 дітей, SP подовжені дітям в червні 24го, дійсні до вересня 2026 р, бо паспорта не нові, подовжили на 4 р. Старшій дитині цього року 16, SP до 12 класу, тобто в 12 класі вже не буде SP, си дозволять ій навчатися? Сумніви щодо отримання PR до вересня 26го, тому думаю, може дитині зробити ще wp? А потім на підставі WP подовжити SP. Може хто чув як в таких випадках (в інших програмах , що були раніше)
-
Не ставив закордонний досвід
-
Доброго дня, Скажіть, будь-ласка, хто подавався на подовження Study permit для вже існуючого студента. Чи прикріпляли PAL/TAL?