PR CUAET
-
🔺♦️🔺♦️♦️🔺 Друзі, давайте "розшевелемо" дану гілку: - запросіть в чат ваших родичів, друзів, колег, сусідів та знайомих - по можливості, розкажіть в інших пабліках про нас. Обережно! За розміщення посилань вас можуть там заблокувати. Конкуренція вона така😀. Тому краще просто порадьте в місцевому чаті пошукати чат PRCUAET де 41 000 учасників і більше півмільйона повідомлень на тему міграції та інтеграції в Канаді. - попросіть місцевих і знайомих блогерів розказати про наш ресурс Більше участників = більше досвіду = меньше проблем та затрат для усіх нас. Всім подякував!
-
Краще зателефонуйте і спитайте. У мене минулого року була така сама ситуація, я телефонувала і мені сказали без продовженого перміту дитини не дадуть картку. Я робила приватне страхування на 40 днів поки чекали перміт. Може щось змінилося. Зателефонуйте.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/corporate-initiatives/levels/inventories-backlogs.html#pr Можно посмотреть беклог и количество заявок сейчас
-
Дякую
-
Фінанси і військова форма для чоловіка, після ележдебіліті в мене був ще дозапит на державну службу, я була держ службовцем в укр, дивно чому після ележдебіліті, але як є
-
Ні. Нічого більше. Зараз запросили фінанси
-
у них якісь спец програми? чому їх так багато їде?