PR CUAET
-
Дякую велике,в які дні вони приймають на видачу паспортів,не підскажете?І чи там треба бути від ранку в черзі?
-
А чи можливо працювати якщо WP дійсний а віза закінчилася?
-
Всім привіт, підкажіть , хто останнім часом замовляв нотіси - вже отримали? Ми замовили десь 2-3 тижні тому і поки тиша …
-
Подача 31.01.2024, одна людини в аплікації, 17.02.2025 аор + біометрія. Онтарио
-
Всім привіт Я знаю шо таких запитів було багато, але я шукаю толкового бухгалтера. Можна онлайн, головне щоб було знання про Нову Скошію. На руках чотири роботи на пейролі, з чайовими та самозанятість + український фоп. Прохання рекомендувати тільки українців бо інші по фопам не орієнтуються
-
Доброго дня, був запит на оплату ВІО ,оплатили ,відіслали квитанцію ,третій раз пишуть що квитанцію не отримали ,хто знає ,які наші дії , на два листи ,досягали ще раз😒
-
Підкажіть, будь ласка. При продовженні ВП термін його дії "від" можна вписати від 1 серпня 25 р чи потрібно вказати дату "від" найпізніше 31 березня 25р? (П.с. в'їзд на постійно в Канаду планований в серпні 25р, до цього часу не працювалось і по суті не перебувалось в Канаді. Продовження ВП буде з території Канади) Дякую за коментар