PR CUAET
-
Так, не дивуйтесь, це стандартна практика, якщо ви подаєте заявку через міграційного адвоката/консультанта - подача відбувається з їх аккаунта, а не вашого персонального. Поділитися вони ним не можуть бо окрім вашої там ще десятки і сотні інших аплікацій інших клієнтів. Щодо GCMS, щоб не повторювати в чаті знов, ми розмістили інфо пост ось тут: GCMS Notes: Що це? Яка їх важливість? Навіщо вони мені потрібні? Як Замовити? Можете ознайомитися з інформацією
-
Здравствуйте,Мария.У нас точно такая же ситуация я тоже через адвоката подалась и он вчера сказал,что все находится у него доступ,и типа запрос мы не можем делать раньше ведь не прошло еще 20 месяцев даже,у нас в марте год.Но я хотела бы и сама понимать на каком мы этапе,и не совсем понимаю ,что это GCMS и как там разобраться?Извините я просто совсем в этом ничего и не понимаю ,поэтому и спрашиваю
-
Як прийняли з Канади ? Ви повідомляли ?
-
CELPIP B2 Група 📅 Час занять: встановлюємо за вашим запитом 📚 Кількість занять: 27 уроків 👥 Група: до 3 студентів 💡 Для кого: Рівень B2 Бажаєте скласти CELPIP на 8-9 балів у всіх аспектах 📌 Старт: по набору групи *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* Для запису - чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍 ❗️ Якщо маєте поточний рівень володіння англійською A2 або ж B1 - також пишіть нам!
-
CELPIP B2 Група 📅 Час занять: встановлюємо за вашим запитом 📚 Кількість занять: 27 уроків 👥 Група: до 3 студентів 💡 Для кого: Рівень B2 Бажаєте скласти CELPIP на 8-9 балів у всіх аспектах 📌 Старт: по набору групи *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* Для запису - чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍 ❗️ Якщо маєте поточний рівень володіння англійською A2 або ж B1 - також пишіть нам!
-
🔸Since (з, відтоді як) Since використовується для позначення моменту в минулому, з якого почалася дія або ситуація і триває до теперішнього часу. ▪️Example: - I've lived here since 2010. (Я живу тут з 2010 року.) - She has been working since morning. (Вона працює зранку.) 🔸For (протягом, на) For використовується для позначення тривалості часу, тобто як довго щось триває або тривало. ▪️Example: - I've lived here for 10 years. (Я живу тут протягом 10 років.) - She has been working for 3 hours. (Вона працює протягом трьох годин.) #eloquent_grammar
-
Доброго дня! Скажіть,будь ласка,коли найближчим часом будуть викидати слоти по Оттаві?І на які дати?Дякую.
-
Добрий день! Як зробити новий Visitor record ( дитина 6 років). На свій новий work permit отримала погодження. В дитини дійсний VR до дати мого старого WP