PR CUAET
-
Хорошо, дякую за оперативну інформацію в допомогу
-
А що саме ви писали в зверненні? Я 5 міс тому через веб форму попросила змінити статус чоловіка з non-accompanying на accompanying. Два тижні тому через веб форму запитала чи змінився статус чоловіка і мені через тиждень відповіли типу чекайте, знаємо що довго, але чекайте (стандартна відповідь)😕
-
Это печать бюро переводов и/или дополнительно нотариуса. У меня детских не было доков, но все мои переводы давние из Украины с печатью бюро переводов и нотариуса пришли без проблем. Попробуйте тогда по месту у сертифицированного переводчика заказать. В группе куча контактов, там с аффидавитои
-
Не треба Проте якщо ІРСС зробить новий запит - так, доведеться зробити нову
-
Подача 24.02.2024 (2 людини) 25.02.2025 отримали AOR + запит на біометрію 🥳
-
Яка інформація саме цікавить??
-
Доброго дня спільнота підскажіть коли останній аор був
-
Грудень почався.... 🤞
-
Прийшов ecorp 🥳🥳🥳🥳 Portal 1 - Dec 03, 2024 Portal 2 - Dec 10, 2024
-
Дякую за відповідь, я проживаю і Монктоні, працюю в ательє. Так справді у списку пріоритетних професій немає цих професій, але є інша програма по досвіду роботи і життя в Нью Брансвік, там є лише виключені професії, в всі інші, я так розумію, можуть подаватися. Чи я помиляюся?
-
А як що не можна виїзжать? Був би вихід, але здорово, згідна
-
Існує приблизно 80+ економічних імміграційних програм, які діють у Канаді, враховуючи всі федеральні та провінційні потоки: - Федеральні (6+ основних програм, включаючи Express Entry, Start-Up Visa, Self-Employed, AIP, RNIP тощо). - Провінційні (PNP) – кожна з 10 провінцій та 3 територій має свою програму, і в них діють десятки підкатегорій (загалом понад 70 потоків).