PR CUAET
-
Грудень почався.... 🤞
-
Прийшов ecorp 🥳🥳🥳🥳 Portal 1 - Dec 03, 2024 Portal 2 - Dec 10, 2024
-
Дякую за відповідь, я проживаю і Монктоні, працюю в ательє. Так справді у списку пріоритетних професій немає цих професій, але є інша програма по досвіду роботи і життя в Нью Брансвік, там є лише виключені професії, в всі інші, я так розумію, можуть подаватися. Чи я помиляюся?
-
А як що не можна виїзжать? Був би вихід, але здорово, згідна
-
Існує приблизно 80+ економічних імміграційних програм, які діють у Канаді, враховуючи всі федеральні та провінційні потоки: - Федеральні (6+ основних програм, включаючи Express Entry, Start-Up Visa, Self-Employed, AIP, RNIP тощо). - Провінційні (PNP) – кожна з 10 провінцій та 3 територій має свою програму, і в них діють десятки підкатегорій (загалом понад 70 потоків).
-
Спробуйте зайти з іншого браузера
-
есть еще ноябрь без eligibility?
-
MPNP non EE
-
Добре що розлучився 😂
-
🇨🇦Маргарита Рувінська – ліцензований імміграційний консультант з досвідом роботи понад 5 років. ✅ Сотні сімей уже досягли своєї імміграційної мети з нашою допомогою ✅ Спеціалізуємось на гуманітарних кейсах – знаємо всі нюанси подачі та підвищуємо шанси на схвалення ✅ Грамотно підбираємо оптимальну стратегію для вашого імміграційного шляху 🔹 Записуйтеся на консультацію та починайте свій шлях до Канади вже сьогодні! 📧 Email: [email protected] 📞 Телефон: +1 249 733 7211 📲 Актуальні новини та успішні кейси в Інстаграм 📌 Посилання на запис у профілі! #реклама #canadawithinreach