PR CUAET
-
Вот да, как это ещё можно объяснить кроме того что могут быть разные офисы? 🤷♂️
-
Дякую Вам велике!Я все зрозуміла.Гарного вечора.
-
На це питання ні хто не знає відповіді . В останній час їх немає і коли будуть невідомо. Тут писали що в консульстві сказали «вільних слотів до осині немає» . Ви можете спробувати заходити кожного дня о півночі по Києву та намагатися знайти. Ще можна стати у чергу очікування і чекати на повідомлення про слот , перевіряючи кабінет кожного дня у той самий час , тому що на підтвердження дається 24 години .
-
Добрий день, намагаюся знайти хоч якийсь спосіб для продовження паспорта або ворк перміту в дії зазначено, що військово-облікових документів не знайдено, люди пишуть, що в когось вийшло продовжити ворк перміт за внутрішнім українським паспортом, підкажіть, будь ласка, що докладали, окрім паспорта, і якщо паспорт старого зразка, а не картка id, підійде чи ні? Паспорт закінчується вже через два місяці (Заздалегідь вдячний за будь-яку пораду
-
Яб не питав якби там написано було
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи є сенс оновлювати резерв+, якщо в дії зазначено що У Реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів даних про перебування на військовому обліку не знайдено. Необхідно звернутися до ТЦК та СП для взяття на військовий облік.
-
SINP non EE
-
Добрий день, потрібна допомога або ж порада. Мені 17 років, в травні виповнюється 18, сама знаходжуся в Канаді, закінчую останній клас школи та вже отримала запрошення від університету. Вже подалась на продовження вп, зараз подаюсь на стаді перміт. Батьки в Україні, мама була тут в Канаді отримала ворк перміт, але живе в цкраїні. Підкажіть там де розділ з «are you accompanying a family member” що варто мені відповісти, адже по факту батьки в укоаїні, а офіційно завіреної людини в Канаді «caregiver” в мене не має. Також на рахунок фінансів, в Канаді знаходиться друг сімʼї який може підтвердити фінанси, чи це має бути якийсь офіційно підписаний документ? Адже в ircc просто написано лист від лбидтни яка позичає кошти. Заздалегідь дякую!
-
Получила ECOPR ✨ P1- Nov 21,2024 P2-Dec 4,2024 SINP non EE
-
Чатик, тут відповідати "ні" якщо і я, і чоловік тут по CUAET? Заповнюю заявку на подовження WP Бо наче підходить, що я - дружина особи, у якої є перміт (але ж я розумію, що то для тих, хто хоче отримати OWP на базі WP чоловіка/дружини)
-
Щойно дивилась відео в ютюб. Рекомендують ставити «ні», і подавати кожного окремо