PR CUAET
-
Добрий день, потрібна допомога або ж порада. Мені 17 років, в травні виповнюється 18, сама знаходжуся в Канаді, закінчую останній клас школи та вже отримала запрошення від університету. Вже подалась на продовження вп, зараз подаюсь на стаді перміт. Батьки в Україні, мама була тут в Канаді отримала ворк перміт, але живе в цкраїні. Підкажіть там де розділ з «are you accompanying a family member” що варто мені відповісти, адже по факту батьки в укоаїні, а офіційно завіреної людини в Канаді «caregiver” в мене не має. Також на рахунок фінансів, в Канаді знаходиться друг сімʼї який може підтвердити фінанси, чи це має бути якийсь офіційно підписаний документ? Адже в ircc просто написано лист від лбидтни яка позичає кошти. Заздалегідь дякую!
-
Получила ECOPR ✨ P1- Nov 21,2024 P2-Dec 4,2024 SINP non EE
-
Чатик, тут відповідати "ні" якщо і я, і чоловік тут по CUAET? Заповнюю заявку на подовження WP Бо наче підходить, що я - дружина особи, у якої є перміт (але ж я розумію, що то для тих, хто хоче отримати OWP на базі WP чоловіка/дружини)
-
Щойно дивилась відео в ютюб. Рекомендують ставити «ні», і подавати кожного окремо
-
Він ще чекає на PR за програмою воззʼєднання сімʼї.
-
Привіь всім, можливо таке питання десь було, але вже не знайти.. Подаю аплікацію для продовження WP, і виникло питання, чи потрібно додавати щось в Optional Documents? Наприклад explanation letter, чи довідку з роботи. Якщо потрібно, то що варто вказати в тому леттері?
-
Dec 03,2024
-
Всім привіт! Заповнювала для себе і для чоловіка окремо по цьому відео, крок в крок. Прийшло обом за 20 днів і без жодних проблем. В нас було до кінця 26, тепер по 28 рік
-
Так і є. Статистика у гілці Хронологія
-
Ось це відео👌
-
Пишіть в Хронологія таймлайн