PR CUAET
-
Чи ви додавали якісь документи в опшинал?
-
Це так. Взагалі 3 роки, у вашому випадку 2. Але, наскільки я знаю, вираховується час виїзду з Канади.
-
Я подивилася на свою стару PR-картку, там стоїть Ukraine. Тому й питаю.
-
На батьків потрібно заповнити форму imm 5707, там адреси, місце роботи.. можливо краще зробити форму imm 5646 custodian information, завіряється у нотаріуса, але в нього має бути pr або громадянство, тоді про кошти буде зрозуміло.. не лист, а виписки з рахунку з потрібною сумою
-
Квебек? у нас нет
-
Там просто на сайті в документах вказана посвідка на проживання в них
-
Добрый день! Питання по сайту apostille.in.ua Створили кабінет Хочу подати в особовому кабінеті заяву на дистанційну подачу документів. Пише-послуга тимчасово недоступна через проблеми в мережі Інтернет. Спробуйте пізніше У мене з інтернетом все ок, інші вкладки відкриваються, все добре У кого була така ситуація? Це як? Наскільки пізніше….
-
Чи хтось знає, чи приймають так в Римі? Не можу від них дочекатися
-
Ціна питання?
-
Ніхто на це питання не відповість. Тому що є декілька позитивних кейсів на всю Канаду. І їх подавав консультант, який за свою роботу бере тисячі доларів. І все це без гарантії. Не витрачайте час і нерви. Якщо є можливість летіть в Європу і робіть паспорт, ще можете встигнути зробити і податись на ВП.
-
Дякую за інформацію