PR CUAET
-
Всім привіт . Можливо у когось була схожа ситуація відгукнеться будь ласка ! Я жила в Торонто і потім перехїла в Альберу Коли була в Торонто подалася на обмеження ворк перміту і він прийшов але я вже була в Альберті . 26 лютого подалася на продовження ворк перміт і досі немає відповіді Дуже переживаю що можливо проблема в тому що я не забрала той ворк перміт з обмеженням . Знаю що ситуація не проста Відгукнуться хто мав схоже щось Дякую
-
Всім привіт. Скільки чоловіків за останній рік отримали готові документи, але саме чоловіків призовного віку. Я моніторив слоти 10 місяців і до сраки, тільки час загубив. Паралельно я писав листи в консульство у Торонто. На минулому тижні мені назначили зустріч і вчора подався на новий закордонний паспорт. Слава Україні.
-
Родителям нужно будет в Украине оформить нотариальный документ о том что они будут оплачивать ваше обучение и предоставить финансовые документы что эти деньги у них есть (доходы и деньги на счету). И все перевести . Я б вам советовала проконсультироваться у миграционного консультанта или в компании что помогает с поступлениями в вузы Канады . Что б он вам дал полный список необходимых документов в вашем случае и тексты (формы) документов какие нужно оформить .
-
Наш таймінг: Жовтень 24- подача заявки до пулу; 7 лист. 24- нас запросили на подачу; 20 лист 24 - засабмітили аплікацію; 20 лютого 25 - assigned for assignment; 20 лютого 25. - дозапит документів; 25 лютого 25 - номінація Офіцер- Sarah Nekesa Хай усім щастить🙏
-
@OstapBosak підскажіть будь ласка, чи є позитивні кейси отримання стаді перміту для університету, хто приїхав по cuaet, тобто подаються з середини як іноземні студенти, як зміниться ситуація після 31.03.25? На сайті відсутня інформація, щодо подання на новий стаді, лише продовження..
-
Так. При розрахунку ССВ ваш дохід зменшений суму ррсп
-
Підкажіть будь ласка, де взяти ідентифікатор сесії? Для того, щоб перевірити стан оформлення документа. Дякую.
-
Форма Т4 Стеймтмент с банка за 4 месяца С работодателем не связывались НОК 72100
-
Вітаю. А який НОК і скільки балів?
-
Upd - сьогодні (25.02) отримали картки