PR CUAET
-
не потрібно розписувати про захворювання. посилайтеся тільки на статтю/закон згідно військового квитка.
-
я вже подався, вони прийняли мою заяву на новий паспорт і сказали писати їм на пошту через два тижні бо в них система не працює і вони не можуть код дати я зараз в консульстві, прилетів з канади в сша
-
17.02 -передано в dhl, сегодня доставлено в консульство.
-
що робити? також казали що не можна податись на другий паспорт бо вони не можуть перевірити минулі документи. що робити?? я не знаю що мені робити, мені нічого не видали, як мені вірити їм на слово?
-
тільки що був в консульстві подався на новий закордонний паспорт, не видали код сказали що «система не працює»
-
По ходу у нас буде окрема паті для тих хто на c-check
-
Така опція не доступна.
-
В приложении банка скачал
-
CELPIP B2 Група 📅 Час занять: встановлюємо за вашим запитом 📚 Кількість занять: 27 уроків 👥 Група: до 3 студентів 💡 Для кого: Рівень B2 Бажаєте скласти CELPIP на 8-9 балів у всіх аспектах 📌 Старт: по набору групи *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* Для запису - чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍 ❗️ Якщо маєте поточний рівень володіння англійською A2 або ж B1 - також пишіть нам!
-
Дякую за відповідь. Можна трішки детальніше як зробити це вирахування в якому розділі чи рядку. Дякую